Life

Emisiunea “Căsătoriți pe nevăzute”, la final. Când are loc ultima ediție a reality show-ului matrimonial

"Căsătoriți pe nevăzute", emisiunea ce a debutat în toamna acestui an, ajunge la final. Cele cinci cupluri formate de experți pe baza similitudinilor dintre potențialii parteneri decid dacă râmân împreună sau nu.
16.11.2021 | 14:58
Emisiunea Casatoriti pe nevazute la final Cand are loc ultima editie a reality showului matrimonial
Căsătoriți pe nevăzute, reality show-ul bazat pe un experiment ajunge la final. Sursa foto: Captura PRO TV
ADVERTISEMENT

Considerat cel mai curaj experiment al perioadei actuale, Căsătoriți pe nevăzute ajunge la final. Astăzi, în cadrul emisiunii difuzate de PRO TV, de la ora 21:30, cuplurile formate vor alege dacă doresc să își petreacă restul vieții împreună sau nu.

Emisiunea Căsătoriți pe nevăzute ajunge la final

Alegând să se înscrie în cadrul acestui show, participanții au spus “Da” unei provocări unice în viață. Andra și Mihai, Daniel și Loredana, Cristina și Georges, Andreea și Emilian sunt cele cinci perechi care vor decide, în această seară, de la 21:30, viitorul cuplului format cu ajutorul științei.

ADVERTISEMENT

Cei care au văzut o posibilă compatibilitate între cuplurile menționate sunt specialiștii Mircea Iliescu – care se ocupă de genetică, Victor Toriani – care este psiholog clinician și psihioerapeut, Oana Nicolau – psihoterapeut de cuplu și psihosexolog și Taher Sonu – ce a analizat tehnica seducției în cuplurile emisiunii.

Căsătoriți pe nevăzute, bazată pe un experiment

După ce s-au lăsat pe mâna specialiștilor în ceea ce privește alegerea partenerului potrivit, cuplurile formate au avut parte de o căsătorie inedită, urmată de o lună de miere, ca mai apoi să se mute împreună pentru a testa și viața de familie. În această seară, concurenții vor lua parte la o petrecere unde vor putea observa și celelalte relații, fiind inevitabilă comparația dintre relația în care sunt implicați cu cea a celorlalte cupluri.

ADVERTISEMENT

Astăzi, cuplurile formate au ultima ocazie de a discuta cu specialiștii

În episodul de astăzi, cuplurile formate la Căsătoriți pe nevăzute își vor putea exprima aprecierea sau, din contră, nemulțumirea față de atitudinea partenerului. Va fi momentul în care își vor analiza evoluția relației și a semnalelor care pot indica împlinirea din cuplu sau refuzul de a mai continua.

”Faptul că se termină experimentul, într-un fel mă bucură, într-un fel mă întristează. E un moment din viață pe care nu-l mai trăiești! Pe de altă sunt fericită pentru că pot sta liniștită cu soțul meu, să fim doar noi doi și să ne cunoaștem mai bine”, sunt gândurile unei participante la show-ul difuzat de PRO TV. În această seară, vor fi răsturnări de situație. Ce cuplu va șoca cu decizia lui, aflați astăzi în ultimul episod al emisiunii “Căsătoriți pe nevăzute”.

ADVERTISEMENT

Ele sunt cuplurile care decid dacă râmăn împreună în ultima ediție.

Cristina și Georges - Căsătoriți pe nevăzute
Cristina și Georges – Căsătoriți pe nevăzute. Sursa foto: PRO TV
Loredana și Daniel - Căsătoriți pe nevăzute
Loredana și Daniel – Căsătoriți pe nevăzute. Sursa foto: PRO TV
Andra, Mihai și experții Căsătoriți pe nevăzute
Andra, Mihai și experții Căsătoriți pe nevăzute, Sursa foto: PRO TV
Daniela și Adrian -Căsătoriți pe nevăzute
Daniela și Adrian-Căsătoriți pe nevăzute. Sursa foto: PRO TV
Emilian și Andreea-Căsătoriți pe nevăzute
Emilian și Andreea-Căsătoriți pe nevăzute. Sursa foto: PRO TV