Sporturi

Chefi la cuțite 2020. Cine a câștigat sezonul 8

16.12.2020 | 23:53
Chefi la cutite 2020 Cine a castigat sezonul 8
Finala Chefi la Cutite 2020. Cine sunt concurentii care se luptă pentru marele premiu
ADVERTISEMENT

Surpriză de proporții la Chefi la cuțite! Show-ul și-a desemnat câștigătorul, după ce fanii emisiunii au așteptat cu sufletul la gură mai bine de trei ore să afle deznodământul sezonului 8.

UPDATE. Surpriză mare în finala Chefi la cuțite. Vezi aici cine este câștigătorul sezonului 8.


Roxana Blenche, Ionuț Belei și Maria Șandru, cei trei finaliști ai sezonului 8 Chefi la Cuțite

UPDATE. Maria Șandru este cea care intră în Marea Finală alături de Roxana Blenche și Ionuț Belei. Pentru Cătălin Scărlătescu este un moment dificil, juratul fiind singurul fără un concurent în finală.

ADVERTISEMENT

Astfel, Florin Dumitrescu merge cu un concurent în finală, în timp ce Sorin Bontea va avea doi bucătari în cursa pentru marea finală.


UPDATE. Premieră în istoria Chefi la cuțite. Gina Pistol a declarat că există o situație fără precedent în ceea ce privește cel de-al treilea finalist. Se pare că doi concurenți au același punctaj. Paul Maxim și Maria Șandru se află la egalitate, iar cei trei chefi sunt cei care vor hotărî cine ajunge in finală.

ADVERTISEMENT

Marea surpriză a fost, însă, Cristian Boca. Cei trei jurați nu au înțeles cum cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu nu se află printre finaliștii emisiunii culinare.


UPDATE. Roxana Blenche și Ionuț Belei au ajuns în marea finală Chefi la Cuțite. A mai rămas un singur loc ce va fi anunțat imediat.

ADVERTISEMENT

Sezonul 8 a fost plin de surprize, de provocări și de momente pline de tensiune. Cu toate acestea, concurenții se gândesc cu emoție că experiența vieții lor se apropie de final.

În ediția de luni, concurenții au primit declarații emoționante din partea celor apropiați. În ediția de marți, 6 din nouă concurenți vor părăsi reality show-ul.

ADVERTISEMENT

Chefi la Cuțite, care sunt concurenții care ajung în finală

Sezonul 8 al emisiunii culinare se apropie de final, iar cei 9 concurenți așteaptă cu nerăbdare noi provocări. Cei trei jurați vor alege cine va pleca acasă, în finală rămânând doar 3 concurenți.

De-a lungul sezonului, fiecare concurent a dat ce a avut mai bun pentru a-i impresiona pe jurați și pe invitați cu cele mai delicioase preparate și cu talentul culinar.

Cele trei echipe, formate din câte trei concurenți. se pregătesc pentru noi probe. În echipa lui Sorin Bontea au mai rămas Luca Adrian, Maria Șandru și Ionuț Belei, cel din urmă fiind cuțitul de aur al chefului, echipa lui Cătălin Scărlătescu este formată din Cătălin Rizea, Paul Maxim și cuțitul de aur al acestuia, reprezentat de Cristian Boca.

În schimb, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, Vincent Lointier, a fost eliminat, iar carismaticul chef îi mai are în echipa pe Roxana Blenche, Claudia Radu și Kanni.

Concurenții încep să facă presupuneri în privința celor care vor să ajungă în finală. În timp ce unii sunt optimiști, alții se gândesc că nu au șanse la marea finală a emisiunii.

,,Eu nu mă văd în finală”, a spus Kanni.

În ediția de marți, jurații au primit meniuri cu câte 8 preparate, dintre care vor alege preparatul dorit. Deși proba a ridicat inițial semne de întrebare, cei trei chefi s-au arătat încântați de idee. Concurenții vor trage la sorți pentru a vedea meniul cărui chef îl vor pregăti.

Pentru proba din semifinală, Claudia a extras preparatul lui Cătălin Scărlătescu, la fel și Maria Șandru și Kanni, iar Ionuț Belei l-a extras pe Florin Dumitrescu, la fel și Roxana Blenche și Luca Adrian. Preparatul preferat de Sorin Bontea va fi gătit de Cătălin Rizea, Paul Maxim și Cristian Boca.

ADVERTISEMENT