Life

Finala Chefi la cuțite 8, plină de tensiuni! Ce lovitură a primit Maria Șandru: „Nu o simpatizez”

16.12.2020 | 21:05
Finala Chefi la cuțite 8, plină de tensiuni! Ce lovitură a primit Maria Șandru: „Nu o simpatizez”
Maria Șandru, cât pe ce să fie refuzată în finala Chefi la cuțite. Foto; captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Finala Chefi la cuțite a fost marcată de câteva tensiuni încă din primele momente. Cei trei finaliști și-au ales oamenii cu care vor să gătească în marea finală din foștii concurenți, iar Maria Șandru din echipa lui Sorin Bontea s-a lovit de un mare hop.

În momentul în care Maria a dezvăluit care este primul bucătar pe care îl vrea în echipa sa, au început reticențele. Maria a vrut să îl ia în echipă pe Alberto, dar acesta a fost pe punctul de a o refuza.

ADVERTISEMENT

Alberto a spus că Maria nu îi este nici acum simpatică, iar conflictele dintre cei doi sunt deja cunoscute, căci au fost protagoniștii mai multor certuri în acest sezon.

Finala Chefi la cuțite 8, marcată de tensiuni

„Nu o simpatizez. Chiar nu o simpatizam nici înainte, am avut divergențe. Dar accept pentru că sunt un profesionist și vreau sa îmi respect meseria”, a declarat Alberto după ce l-a întrebat pe chef Bontea dacă poate să refuze această propunere.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Alberto, Maria i-a mai ales pe Cristina, Focă și Zane. Despre Zane a spus că a avut mereu încredere în el și că în anumite treburi în bucătărie este mai bun decât ea.

Și ceilalți concurenți au avut de făcut alegeri grele în marea finală a competiției. Roxana Blenche i-a ales, printre alții, pe Vincent, Claudia și tiza ei, Roxana, în timp ce Ionuț Belei s-a bazat în special pe Paul și Cătălin Rizea.

Maria Șandru: „Pot fi foarte mândră”

„Dacă dimineață când am intrat nu știam pe cine o să aleg și cum va fi, acum că i-am ales pot fi foarte mândră”, a declarat Maria după ce Sorin Bontea a încurajat-o și i-a spus să fie calmă înainte de toate și atentă la indicațiile pe care le dă în calitate de chef.

ADVERTISEMENT

„E o echipă interesantă pe care a format-o Roxana, sunt caractere, așa, care se potrivesc”, a spus Kani despre alegerile făcute de cealaltă finalistă, Roxana Blenche.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri