Life

Finala Chefi la cuțite 9, devoalată în detaliu pe o populară pagină de Instagram. Cum ar fi câștigat Narcisa Birjaru competiția

Continuă scandalul legat de finala Chefi la cuțite 9, care ar fi fost câștigată de Narcisa Birjaru, concurentă în echipa lui Cătălin Scărlătescu.
16.06.2021 | 17:25
Finala Chefi la cutite 9 devoalata in detaliu pe o populara pagina de Instagram Cum ar fi castigat Narcisa Birjaru competitia
Narcisa Birjaru, posibilă câștigătoare Chefi la cuțite 9. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Finala Chefi la cuțite 9 atrage o serie de controverse de la o oră la alta. Nu a existat niciun sezon al cărei posibil câștigător să fie atât de disputat înainte de difuzarea ultimului act pe micile ecrane.

Pagina de Instagram Viperele Vesele a încins spiritele în mediul online. Misterioasa persoană care se află în spatele acestui cont, care a dat spoilere despre mai multe show-uri de televiziune din România, a publicat în detaliu ce se va întâmpla în finala de la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Pe respectiva pagină s-a scris cu mult înainte de difuzarea pe micul ecran anumite evenimente care s-au petrecut ulterior în show-uri precum Asia Express, Survivor România sau Puterea dragostei.

finala chefi la cuțite
Finala Chefi la cuțite, detaliată de Viperele Vesele de pe Instagram

Finala Chefi la cuțite 9, detaliată de pagina Viperele Vesele

A sosit rândul emisiunii Chefi la cuțite să fie ”atacată” de Viperele Vesele. Potrivit contului de Instagram urmărit de aproape 48.000 de persoane, finala concursului culinar are mai multe umbre decât lumini.

ADVERTISEMENT

Potrivit Viperelor vesele, meniurile celor trei finaliști ar fi fost stabilite cu 2 zile înainte de înregistrarea finalei. Elenei și lui Cătălin li s-a interzis să folosească vită pentru main-course-ul finalei. Nu și Narcisei Birjaru.

Această informație publicată pe 1 iunie a creat un scandal uriaș în rândul fanilor emisiunii în mediul online. Același cont a mai scris faptul că Narcisa a lipsit multe ore de la hotelul unde erau cazați toți concurenții.

ADVERTISEMENT

Înainte de startul înregistrării finalei ar fi avut loc tot felul de acuze la adresa ei. Cea mai gravă este că este singura finalistă care și-ar fi exersat meniul la restaurantul Argentine Herăstrău.

La începutul finalei, la alegerea de către finaliști a foștilor concurenți, Ștefan Borleanu a fost scos în față de Bontea. Acesta ar fi fost acuzat că a contribuit la meniul Elenei. Ar fi fost rugat să aleagă echipa cu care să lucreze.

ADVERTISEMENT

Acesta ar fi îndrugat anumite scuze și l-ar fi ales pe Cătălin. Detaliile oferite de Viperele Vesele merg atât de departe încât prezintă și ce ar fi spus jurații în anumite momente-cheie ale finalei.

finala chefi la cuțite
Finala Chefi la cuțite, detaliată de Viperele Vesele de pe Instagram

Narcisa Birjaru, ajutată să câștige?

După scena cu Borleanu care l-a ales pe finalistul Cătălin, Scărlătescu s-ar fi adresat echipei albastre astfel: „Dacă folosiți penseta și thermomix-ul, asta nu vă face bucătari”.

Un alt lucru interesant publicat și redat de noi cu titlul de zvon este faptul că meniul Narcisei ar fi fost făcut în proporție de 99% de Alex, un angajat la Argentine Herăstrău.

Din juriul finalei a făcut parte cunoscutul bucătar Cătălin Petrescu. Acesta și-ar fi recunoscut ucenicul, pe ajutorul Narcisei, în farfuria cu vită.

În așteptarea numelui câștigătoarei, s-ar fi stins și lumina în platoul emisiunii. Concurenții ar fi fost ținuți în beznă pentru aproximativ două ore.

Toate aceste speculații au fost luate în seamă de fanii emisiunii și rostogolite în mediul online. Nu se știe cine se află în spatele contului Viperele Vesele de pe Instagram, însă unele informații publicate până acum s-au confirmat 100%.

Pagina de Instagram a ținut să precizeze că e posibil ca unele detalii pe care le-au oferit despre marea finală să nu se regăsească pe micul ecran. Asta din cauza editărilor făcute la montajul emisiunii.

Dacă lucrurile se vor confirma, întrebarea care stă pe buzele tuturor este următoarea: cine este persoana care a avut interesul să dea aceste informații cu câteva săptămâni înainte de finală și de ce? Rămâne de văzut ce e real și ce e doar o speculație.

 

ADVERTISEMENT