Fotbal intern

Finala Cupei României se va disputa la Craiova! FCSB și Dinamo, posibil duel pe ”Ion Oblemenco”

03.03.2020 | 14:22
Finala Cupei Romaniei se va disputa la Craiova FCSB si Dinamo posibil duel pe Ion Oblemenco
ADVERTISEMENT

Comitetul de Urgență al FRF a decis că finala ediției 2019-2020 a Cupei României se va disputa pe stadionul Ion Oblemeco din Craiova.

Finala Cupei României se va disputa la Craiova

Site-ul oficial al FRF a anunțat că finala Cupei României din acest sezon se va disputa la Craiova pe 23 mai, iar ora de începere a partidei va fi anunțată ulterior.

ADVERTISEMENT

În deschiderea finalei mari, tot pe stadionul Ion Oblemenco, se va disputa finala Cupei României U19 Elite. Este pentru al doilea an consecutiv când finala se joacă în afara Bucureștiului, după ce sezonul trecut ultimul act a avit loc pe arena Ilie Oană din Ploiești.

A treia finală FCSB – Dinamo în afara Capitalei?

Universitatea Craiova are șansa să joace finala pe propria arenă, dar la fel de bine în Bănie ar putea ajunge cele mai mari două rivale ale oltenilor, FCSB și Dinamo București.

ADVERTISEMENT

În cazul în care vor ajunge în finala Cupei României, cele două formații bucureștene se vor întâlni pentru a treia oară în ultimul act al competiției în afara Capitalei. În 1988-1989, Steaua a învins Dinamo cu 1-0 pe stadionul Municipal din Braşov, iar în 2011-2012, FCSB se impunea în fața ”câinilor” cu 2-1 pe arena Silviu Ploeşteanu din Braşov.

Dinamo, prime substanțiale pentru câștigarea Cupei

În acest moment, Cupa României a ajuns la faza sferturilor de finală, care se vor disputa după urmmătorul program:

ADVERTISEMENT
  • Marți, 3 martie, ora 20:00: Academica Clinceni – Dinamo
  • Miercuri, 4 martie, ora 17:30: Petrolul – Sepsi Sfântu Gheorghe
  • Miercuri, 4 martie, ora 20:30: Poli Iași – Universitatea Craiova
  • Joi, 5 martie, ora 20:00: Hermannstadt – FCSB

Dinamo – Academica Clinceni este partida care deschide faza sferturilor de finală ale Cupei României. FANATIK a aflat că toți jucătorii lui Dusan Uhrin au negociate prime pentru câștigarea competiției. Astfel că „halta” numită Academica Clinceni trebuie depășită în mare viteză.

ADVERTISEMENT

Fanii dinamoviști, reacție dură după eșecul din campionat

Directorul sportiv al ”câinilor” Ionel Dănciulescu se teme de ce este mai rău înaintea meciului Academica Clinceni – Dinamo București, din sferturile de finală ale Cupei României.

O parte dintre fanii lui Dinamo  au reacționat vehement după înfrângerea din campionat cu Academica Clinceni și i-au cerut demisia lui Dusan Uhrin pe pagina de Facebook a clubului, considerându-l principalul vinovat pentru parcursul ”câinilor”, iar alții au adus în discuție o înțelegere între cele două cluburi.

ADVERTISEMENT