Sport

Finala de la Istanbul „se joacă” în Italia! Număr uriaș de bilete vândute de Inter în doar 7 ore pentru partida cu Manchester City din Champions League

Inter a vândut un număr uriaș de bilete în doar 7 ore pentru finala Champions League cu Manchester City. Ultimul act se joacă pe „Ataturk Stadium” din Istanbul.
07.06.2023 | 20:44
Finala de la Istanbul se joaca in Italia Numar urias de bilete vandute de Inter in doar 7 ore pentru partida cu Manchester City din Champions League
Inter a pus în vânzare bilete la Milano pentru finala Champions League cu Inter. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Inter va avea parte de o susținere masivă la finala Champions League cu Manchester City. Ultimul act este programat sâmbătă, 10 iunie, de la ora 22:00 pe „Ataturk Stadium”, cea mai mare arenă din Istanbul. Din cauza numărului limitat de bilete, Inter a pus în vânzare tichete pentru ca fanii să urmărească din Italia finala cu Manchester City.

Finala de la Istanbul „se joacă” în Italia! Număr uriaș de bilete vândute de Inter pentru partida cu Manchester City din Champions League

Inter poate pune capăt cu succes unui parcurs extraordinar în Champions League. Clubul antrenat de Simone Inzaghi le-a pus la dispoziție suporterilor bilete pentru a urmări finala cu Manchester City pe un ecran uriaș amplasat pe stadionul „Giuseppe Meazza” din Milano.

ADVERTISEMENT

„Nerazzurrii” s-au gândit pe această cale la suporterii care nu pot face deplasarea pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul pentru marele meci împotriva lui Manchester City. Suporterii italieni s-au mobilizat în timp record.

În doar 7 ore, Inter a vândut aproximativ 43.000 de bilete cu ajutorul site-ului de revânzare Vivaticket, anunță Gazzetta dello Sport. Prețul unui bilet a costat între 10 și 20 de euro pentru un loc în peluza de la inelul 3 al stadionului din Milano.

ADVERTISEMENT

Inter a pus în vânzare biletele la Milano pentru finala Champions League cu Manchester City

Stadionul „Giuseppe Meazza”, denumit și San Siro, are o capacitate de 75.000 de locuri. Suporterii lui Inter sunt așteptați la stadion începând cu ora 19:00, unde pot urmări partida cu Manchester City pe un ecran gigantic de 400 de metri pătrați.

Ecranul va fi amplasat la primul inel al arenei pentru o vizibilitate cât mai bună pentru spectatori. De cealaltă parte, Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul are o capacitate de 82.300 de locuri. Atât fanii lui Inter, cât și suporterii lui Manchester City vor primi un număr egal de bilete.

ADVERTISEMENT

O a treia parte egală din numărul total al biletelor va fi oferită suporterilor din Turcia care vor merge la stadion pentru finala Champions League. Înaintea duelului cu Manchester City, Inter s-a ocupat de prelungirea contractului unuia dintre titulari.

Inter i-a prelungit contractul lui Hakan Calhanoglu

În vârstă de 29 de ani, Hakan Calhanoglu a semnat cu Inter în vara anului 2021, când a rămas liber de contract după despărțirea de AC Milan. Mijlocașul turc își va prelungi contractul cu „nerazzurri” chiar înaintea finalei cu Manchester City.

ADVERTISEMENT

Calhanoglu are șansa să devină primul jucător turc care câștigă trofeul Champions League. „Îmi voi prelungi contractul, sunt fericit aici și am ajuns deja la un acord. Voi semna în zilele următoare. Visul meu a fost să ajung cu Inter până în finală, iar acum s-a îndeplinit”, a declarat Hakan Calhanoglou.


  • 6.50 este cota oferită de WINNER pentru pronosticul „Pauză/Final: X/X” la meciul Manchester City – Inter

ADVERTISEMENT