Life

Câștigătorul Eurovision 2021: Italia!!! Maneskin obține 524 de puncte. Video

Finala Eurovision 2021 are loc astăzi, 22 mai. 26 de țări se luptă pentru trofeul din acest an, printre care și Republica Moldova.
23.05.2021 | 01:09
Castigatorul Eurovision 2021 Italia Maneskin obtine 524 de puncte Video
Finala Eurovision 2021, live pe Youtube și TVR 1
ADVERTISEMENT
22-05-2021
22:31

Elveția, pe primul loc

Anunțarea punctelor juriilor naționale s-a încheiat. Urmează cel mai palpitant moment. Anunțul rezultatelor televotului. Iată cum arată tabelul cu voturile juraților Europei.

22-05-2021
22:22

România, 6 puncte pentru Moldova

Cătălina Ponor a anunțat punctele juriului din România. Moldova a primit 6 puncte, pentru prima oară în ultimii ani când vecinii noștri primesc atât de puțin.

22-05-2021
22:15

Franța conduce la voturile juriilor naționale

Televotul s-a încheiat. Franța conduce deocamdată la voturile juriilor naționale cu 145 de puncte.

22-05-2021
21:34
22-05-2021
21:03

Start vot!

Cele 26 de țări au performat deja pe scena de la Rotterdam. S-a dat start votării! Românii își pot vota preferata prin SMS la numărul 1399 (cost: 1,19 euro/ SMS) sau prin aplicația oficială Eurovision Song Contest. 

22-05-2021
20:33

Ucraina, moment electrizant

Trupa Go_A a electrizat sala de la Rotterdam. Ucraina ar putea fi marea surpriză a acestei serii. Vecinii noștri se află pe locul 4 la casele de pariuri

22-05-2021
20:11

Natalia Gordienko, incident la Eurovision

Reprezentanta Moldovei a avut un incident neplăcut la Eurovision. Natalia Gordienko a scăpat microfonul pentru câteva secunde, dar a recuperat prestația ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. 

22-05-2021
19:32

Cipru a deschis seara. Primele 6 momente au încins sala

Cipru a deschis spectacolul finalei Eurovision. Elena Tsagrinou a interpretat melodia „El diablo”. Au urmat Albania, Israel, Belgia, Rusia și Malta din primul calup de 6 țări. Țările care au adunat cele mai multe aplauze până acum la Rotterdam sunt Cipru, Rusia și Malta.

22-05-2021
17:28

6 foști câștigători ai concursului, momente speciale în finală

În finala de astăzi, 6 dintre cei mai iubiți foști câștigători ai concursului Eurovision vor apărea în niște momente speciale, înregistrate. Mans Zelmerlow (Suedia, 2015), Teach-In (Olanda, 1975), Sandra Kim (Belgia, 1986), Lenny Kuhr (Olanda, 1969), Helena Paparizou (Grecia, 2005) și Lordi (Finlanda, 2006) își vor cânta melodiile cu care au făcut furori în edițiile lor.

22-05-2021
17:10

Maneskin (Italia) și Barbara Pravi (Franța), favoriții de la casele de pariuri

Cu două ore înainte de începerea finalei Eurovision, publicul pare să aibă niște favorite clare: Franța și Italia. Italia se află pe primul loc la casele de pariuri, iar Franța, reprezentată de Barbara Pravi ocupă locul al doilea. Spania este cotată cu cele mai puține șanse la această oră, ocupând ultimul loc. Juriile pot da peste cap planurile telespectatorilor, căci în fiecare an notele lor s-au dovedit a fi imprevizibile.

Finala Eurovision 2021 se desfășoară la Rotterdam. Acolo, pe lângă artiștii celor 26 de țări, vor urca pe scenă și câțiva invitați speciali.

În marea finală vor cânta Afrojack și Lordi, trupa câștigătoare în anul 2006 din partea Finlandei, printre alții. Un moment special îl va avea și Duncan Laurence, câștigătorul olandez din anul 2019.

ADVERTISEMENT

Întrucât acesta a fost depistat pozitiv cu SARS-COV-2, pe micile ecrane va rula un moment înregistrat cu acesta special pentru marea finală.

Finala Eurovision 2021: Cine deschide seara. Ce număr de intrare are Moldova

Show-ul este deschis de reprezentanta Ciprului, Elena Tsagrinou, care interpretează melodia „El diablo”. Seara va fi închisă de San Marino, țară din partea căreia cântă Senhit în duet cu rapperul american Flo Rida.

ADVERTISEMENT

România nu s-a calificat în finala din această seară, însă vecinii noștri de peste Prut sunt ceva mai fericiți. Natalia Gordienko a primit biletul pentru marea finală și urcă pe scenă de pe poziția a 14-a, în a doua parte a finalei.

La casele de pariuri, lucrurile se schimbă aproape de la o oră la alta. Favoritele la ora redactării acestei știri sunt Franța și Italia, însă neprevăzutul poate exista mai ales că vorbim despre o competiție muzicală care a oferit multe surprize de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Românii pot vota pentru piesa lor favorită prin SMS la numărul pe care TVR îl afișează pe ecran sau prin aplicația oficială dezvoltată de Eurovision.

Unde se vede finala și de la ce oră

Show-ul din acest an este al 65-lea. Anul trecut, competiția a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus, chiar dacă la un moment dat s-a luat în calcul organizarea acestuia online.

ADVERTISEMENT

Revenind la necalificarea României, țara noastră nu este singura care nu e prezentă în show-ul din această seară. Din finala Eurovision 2021 lipsesc, de asemenea, Danemarca, Letonia, Estonia, Georgia, Macedonia de Nord, Slovenia, Croația și Austria, printre altele.

Câștigătorul Eurovision 2021 este desemnat 50-50. Jumătate din puncte vin din partea publicului, iar cealaltă pondere de 50% reprezintă opinia juriilor naționale.

Din partea țării noastre, persoana care anunță punctele oferite de jurați este campioana sportivă Cătălina Ponor. Show-ul este difuzat live pe Youtube (pe pagina oficială Eurovision Song Contest) începând cu ora 22:00, dar poate fi văzut și la TVR.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat...
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat bani ca să-și cumpere apartament
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat....
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat. Englezii l-au caracterizat într-un singur cuvânt
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
"Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024...
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024 pe infrastructura rutieră
Decizie definitivă în
Decizie definitivă în "duelul eclerurilor". Cine a câştigat procesul dintre Jamila şi Laura Laurenţiu
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu...
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Irinel Columbeanu și-a dezvăluit ultima dorință. Ce ar vrea pentru fiica sa
Irinel Columbeanu și-a dezvăluit ultima dorință. Ce ar vrea pentru fiica sa
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Gestul emoționant făcut de Isabela la doar câteva zile după ce și-a pierdut...
Gestul emoționant făcut de Isabela la doar câteva zile după ce și-a pierdut bunica. Oana a plâns de bucurie: Mama sigur a auzit-o!
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic...
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic acolo”
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a...
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a revenit în România