Life

Finala iUmor, 26 decembrie 2021. Cu câți bani pleacă acasă câștigătorul marelui premiu

Finala iUmor va fi difuzată pe 26 decembrie 2021, la Antena 1, iar câștigătorul marelui premiu al show-ului pleacă acasă cu o sumă generoasă de bani.
26.12.2021 | 15:16
Finala iUmor 26 decembrie 2021 Cu cati bani pleaca acasa castigatorul marelui premiu
Finala iUmor, 26 decembrie 2021: cu câți bani pleacă acasă marele câștigător. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

În această seară, pe 26 decembrie 2021, va fi difuzată finala iUmor la Antena 1, iar câștigătorul competiției va pleca acasă cu mulți bani.

Finaliștii sezonului 11 se luptă titlul de câștigător al show-ului, dar și pentru un cec valoros. Show-ul de umor de la Antena 1 i-a ajutat pe mulți tineri talentați să aibă o carieră de succes în stand-up comedy sau actorie.

ADVERTISEMENT

La fel ca în sezoanele precedente, publicul decide ce concurent pleacă acasă cu marele premiu. 11 concurenți se luptă pentru a-i impresiona pe jurați și pe cei de acasă.

Finala iUmor, difuzată pe 26 decembrie 2021. Cu câți bani pleacă acasă câștigătorul show-ului de la Antena 1

Cel care strânge cele mai multe voturi din partea publicului în finala iUmor va pleca acasă cu suma de 20.000 de euro, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii vor afla cine este marele câștigător al sezonului 11 în seara de 26 decembrie 2021. După 12 ediții ale acestui sezon, au mai rămas doar 11 concurenți în lupta pentru premiul cel mare.

Claudiu Medeș, Stevo Joslin, Octavian Man, Kiara Firan, Zamfir Silaghi, Petre Roman, Valentin Andrieș, Mădălin Ghioc, Tudor Costina, Virgil Ciulin se luptă pentru votul celor de acasă în această seară.

ADVERTISEMENT

Teodor Stroe, concurentul cu numărul 11, s-a alăturat și el în lupta pentru marele premiu în urma semifinalei.

Cum se alege câștigătorul iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor vota prin intermediul tabletelor electronice. Aceștia au cele două opțiune de LIKE și DISLIKE. Doar concurenții care vor obține 3 LIKE-uri în urma prestației vor intra la votul publicului. Dacă nu obțin acest număr vor fi eliminați.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii își vor putea vota concurentul favorit într-un interval de 20 de minute („Votul comun”) pentru a decide marele câștigător.

Numărul voturilor exprimate de public vor fi comunicate de către producătorii emisiunii. Dintre concurenții care obțin trei LIKE-uri în urma prestației pe scenă, telespectatorii vor vota la numărul 1313.

Cei de acasă își vor vota favoritul prin SMS numai după ce Dan Badea și Șerban Copoț vor anunța startul votului.

Show-ul iUmor a reprezentat startul carierei în lumea actoriei pentru cei mai mulți dintre participanți. Printre aceștia se numără Vlad Grigorescu, câștigătorul primului sezon al show-ului, dar și Maria Popovici, cea care a câștigat marele premiu în sezonul doi.

Doina Teodoru a câștigat iUmor sezonul 3, iar Ana Maria Calița a fost desemnată câștigătoarea următorului sezon. Sezonul 10, difuzat în primăvara acestui an, a fost câștigat de Andrei Garici.

ADVERTISEMENT