Cele mai citite

Foto. Asta e mingea oficială a finalei Ligii Campionilor de la Kiev! Cât va costa un model

Finala Ligii Campionilor a sezonului 2017-18 se va juca pe stadionul Olimpic din Kiev. Chiar dacă încă nu s-a terminat faza grupelor, pe internet au scăpat poze cu mingea oficială a ultimulUI act a celei mai importante competiţii inter-cluburi din Europa.
28.11.2017 | 18:30

Pe 26 mai 2018, la Kiev, se va juca ultimul act al Ligii Campionilor. La ultimele finale, Adidas a confecţionat de fiecare dată o minge specială pentru acest eveniment, iar ediţia din acest an va avea la rândul ei parte de un model special.

Chiar dacă s-a anunţat că mingea va fi lansată abia înaintea meciurilor din opitimile de finale ale Ligii Campionilor, pe internet au scăpat primele imagini. Modelul a fost branduit cu numele oraşului care va găzdui finala. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Cât va costa mingea oficiala pentru finala Ligii Campionilor

Mingea dedicată finalei Ligii Campionilor din sezonul 2017-18 va putea să fie cumpărată din februarie, iar conform presei din Anglia, un model va costa aproximativ 105 euro. Acelaşi preţ l-a avut şi mingea confecţionată special pentru finala din sezonul trecut.

Pe  bilete-pariuri.ro poţi găsi idei de tichete pentru toate gusturile. 

În septembrie 2016, UEFA a anunţat că stadionul “Olimpic” din Kiev va fi gazda finalei Ligii Campionilor din sezonul 2017-18. Pentru mingea care fi folosită la ultimul act al Ligii din primăvara anului viitor, Adidas a folosit şi culori de pe steagul Ucrainei. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri