Life

Ce s-a întâmplat în finala Mireasa 4. Cele trei cupluri care s-au căsătorit în direct. O pereche a spus „Nu”

Finala Mireasa 4 are loc astăzi, 19 decembrie. Deznodământul celui mai scurt sezon din istoria acestui reality-show va putea fi urmărit live, la Antena 1 și pe Antena Play.
19.12.2021 | 18:52
Ce sa intamplat in finala Mireasa 4 Cele trei cupluri care sau casatorit in direct O pereche a spus Nu
Finala Mireasa, transmisă de Antena 1. În imagine, cele patru finaliste. Foto: capturi Antena 1
ADVERTISEMENT
19-12-2021
16:55

Ela și Petrică au câștigat cei 40.000 de euro de la Mireasa

Captură Antena 1

Ela și Petrică sunt câștigătorii concursului Mireasa, sezonul 4. Cei doi au fost votați de 46,6% dintre telespectatori. Ana și Alex se clasează pe locul al doilea.

19-12-2021
16:52

Raluca și Ion, pe locul trei

12,3% este procentul care revine cuplului format din Raluca și Ion, în urma voturilor telespectatorilor. Aceștia sunt pe locul trei.

19-12-2021
16:27

Ana și Alex, al treilea și ultimul cuplu care s-a căsătorit în direct

Captură Antena 1

Ana și Alexandru au decis ca și ei să se căsătorească în direct, la Antena 1. 

19-12-2021
16:22

Marius și Maria nu vor să se căsătorească

Captură Antena 1

Marius și Maria au decis să nu facă pasul cel mare în direct. Cei doi au pierdut astfel șansa de a câștiga marele premiu.

19-12-2021
16:18

Ion și Raluca, al doilea cuplu care a făcut pasul cel mare

Captură Antena 1

Încă un cuplu a decis să se căsătorească în finala Mireasa. Ion i-a cerut mâna Ralucăi, iar cei doi au semnat deja și hârtiile în fața primarului. 

19-12-2021
16:14

Ela și Petrică au devenit soț și soție

Captură Antena 1

Ela și Petrică s-au căsătorit în direct la Mireasa. Cei doi au spus „Da” fără să stea pe gânduri.

19-12-2021
15:50

Ana și Alex, binecuvântați de tatăl roșcatei

Captură Antena 1

 

Ana și Alexandru au primit binecuvântarea de la părinții lor. „„Au construit pas cu pas relația lor. Ce au făcut este temeinic și sfatul meu e așa să continue și în anii următori”, a declarat tatăl Anei.

19-12-2021
14:52

Ion a recunoscut că a ajuns la Mireasa pentru faimă, dar l-a lovit iubirea

Ion a recunoscut că nu s-a înscris la Mireasa cu gânduri serioase. După ce a cunoscut-o pe Raluca, concurentului i s-a schimbat complet viața.

Captură Antena 1

„Ne-am pus la încercare. Gândirea s-a schimbat, felul de a aborda lucrurile. Nu mă gândeam la însurătoare. Nici măcar să mă îndrăgostesc. Am zis că vin, stau trei săptămâni și apoi plec acasă”, a declarat Ion în finala Mireasa.

19-12-2021
14:11

Seba, Adelina și Alina, singuri în finală

Captură Antena 1

Seba, Alina și Adelina sunt cei trei concurenți care au ajuns în finală fără să fi avut noroc în dragoste. Cei trei nu au șanse să câștige premiul întrucât nu au reușit să formeze un cuplu cu nimeni în casa Mireasa.

19-12-2021
13:29

Finala Mireasa a început!

A început finala celui de-al patrulea sezon. Show-ul se va încheia la ora 19:00. Cu puțin înainte de această oră, vom afla care este cuplul câștigător al premiului de 40.000 de euro.

Finala Mireasa aduce emoții uriașe pentru cele patru cupluri care se zbat pentru marele premiu, dar și pentru telespectatorii care i-au urmărit cu sufletul la gură timp de 4 luni.

Competiția ajunge la final mult mai devreme decât se așteptau mulți, sezonul anterior având o durată de aproape un an.

ADVERTISEMENT

În marea finală a concursului matrimonial de la Antenă au ajuns Marius & Maria, Ana & Alexandru, Ela & Petrică și Raluca & Ion.

Finala Mireasa sezonul 4: Petrică și Ela, preferați în social media

Publicul este împărțit când vine vorba de cuplul preferat. Pe rețelele de socializare, cei care au primit cele mai multe aprecieri până la această oră sunt Raluca și Ion, respectiv Petrică și Ela.

ADVERTISEMENT

În multe sondaje de opinie, Petrică și Ela sunt dați drept marii câștigători ai celui de-al patrulea sezon. Rămâne de văzut dacă voturile gratuite din mediul online vor corespunde și realității.

Marele premiu pus în joc în sezonul 4 este de 40.000 de euro. Condiția pentru a intra în posesia banilor este ca perechea desemnată favorită de telespectatori să vrea să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

Fetele au probat deja rochiile de mireasă. Primele probe au avut loc vineri, pe 17 decembrie, iar emoțiile au fost uriașe pentru cele patru viitoare nurori.

„Suntem la finalul celui de-al patrulea sezon și iată că și de această dată se lasă cu căsătorii. Sunt patru cupluri care s-au cunoscut în emisiune, au intrat pe 28 august în reality-show și au fost foarte sinceri.

ADVERTISEMENT

Au spus că niciunul dintre ei nu se imagina în fața ofițerului stării civile la final, dar iată că se întâmplă”, a declarat Simona Gherghe într-un interviu exclusiv pentru FANATIK.

Simona Gherghe, înainte de finală: „Nu există favorizați”

Prezentatoarea a făcut lumină și în legătură cu unele speculații apărute despre emisiune: „Fanii emisiunii sunt foarte implicați în procesul de votare și în susținerea favoriților lor și chiar sper să câștige cei despre care telespectatorii noștri cred că formează cel mai solid cuplu și cel mai trainic și cel mai unit.

Nu există favorizați, eu i-am cunoscut în prima zi, nu am nicio treabă nici cu ei, nici cu familiile lor. Cine se uită la emisiune știe ce meciuri am eu cu ei, am fost pusă în situația în care a trebuit să le atrag atenția, să îi cert”.

Sezonul trecut al show-ului Mireasa a fost câștigat de Liviu Olteanu și Maria. Relația lor s-a destrămat la foarte scurtă vreme după finală. Cuplul care a rezistat, deși nu a câștigat competiția, este cel format din Blaze și Izabela.

Cei doi au vrut să nu facă marele pas doar de dragul reality-show-ului. Așa că au decis să ajungă la starea civilă după terminarea concursului, fără să facă mare tam-tam pe tema căsătoriei lor.

 

ADVERTISEMENT
Tags: