Life

Finala Mireasa, sezonul 5. Giovana și Sese, marii câștigători!

Emisiunea Mireasa și-a desemnat câștigătorii în finala de luni, 18 iulie 2022. Câștigătorii sezonului 5 au fost anunțați de Antena 1 și au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro.
18.07.2022 | 16:32
Finala Mireasa sezonul 5 Giovana si Sese marii castigatori
Finala Mireasa. S-a aflat cine a câștigat sezonul 5. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT
18-07-2022
13:58

Giovana și Sese sunt marii câștigători!

Captură Antena 1

 

21,54%, 33,52 și 44,91% sunt procentele atribuite fiecărui cuplu. Pe locul trei s-au situat Sabrina și Perneș.

Marii câștigători sunt Giovana și Sese, urmați pe locul doi de Alina și Valentin!

18-07-2022
13:38

Al treilea cuplu care s-a căsătorit

Captură Antena 1

 

Giovana și Sese au spus „Da”! Este al treilea cuplu din marea finală care a hotărât să se căsătorească.

Giovana și Sese au făcut niște jurăminte în formă de versuri, punându-și la bătaie creativitate.

18-07-2022
13:33

Nuntă-surpriză!

Captură Antena 1

 

Perneș și Sabrina au decis să se căsătorească, în cele din urmă! După o săptămână de tărăgănări, cei doi s-au hotărât să facă marele pas în finala Mireasa!

Sabrina și Andrei Perneș i-au luat pe toți prin surprindere, căci nimeni nu se aștepta să ia această decizie.

18-07-2022
13:28

Alina și Valentin, primul cuplu care a spus „Da”

Captură Antena 1

 

Alina și Valentin, primul cuplu care s-a căsătorit în finala Mireasa! Cei doi au rostit jurămintele de iubire cu ochii înlăcrimați, plini de emoție!

„Vreau să fii soțul meu, iar eu soția ta, doamna Lăpușteanu, pentru tot restul vieții”, i-a spus Alina lui Valentin.

18-07-2022
12:40

Care a fost cel mai emoționant moment trăit de Sese la Mireasa

Captură Antena 1

 

„Cel mai mare sentiment pe care l-am trăit în casa Mireasa a fost când te-am cerut în căsătorie”, a dezvăluit Sese, care a ieșit cu Giovana la un date în natură.

Pentru Giovana, cel mai frumos moment a fost când i-a spus primul „Te iubesc” partenerului ei.

18-07-2022
12:11

Sabrina și Perneș, fantasy-date în Deltă

Captură Antena 1

 

Sabrina și Andrei Perneș au avut parte de un date în Delta Dunării înainte să se decidă ce fel de viitor va avea relația lor, după ce au tot ezitat să spună dacă vor sau nu să se căsătorească.

Sabrina i-a recunoscut partenerului ei că simte că este omul potrivit pentru ea și că și-a dat seama destul de greu că este bărbatul pe care și-l dorea. 

18-07-2022
11:48

„Nu credeam în viața mea că o să mă căsătoresc”

Captură Antena 1

 

„Eu nu credeam în viața mea că o să mă căsătoresc și o să iau numele bărbatului”, a spus Alina într-o discuție avută cu Valentin.

Cuplul Alina-Valentin pare decis să facă marele pas, după ce Alina a ezitat să ofere un răspuns clar de la bun început. Cei doi au avut parte de o plimbare cu vaporașul pe Dunăre înainte de marea finală.

18-07-2022
11:20

Valsul mirilor

Captură Antena 1

 

Cele trei cupluri ajunse în ultima ediție a acestui sezon au dansat împreună, în calitate de viitori miri. Perechile au dansat pe muzica celor de la Trupa Zero.

Încă nu se știe ce decizie au luat Alina & Valentin, Giovana & Sese și Sabrina & Perneș. Care din aceste cupluri se vor căsători? Rămâne de aflat!

18-07-2022
11:11

Perneș și Sese, extrem de emoționați: „E așa cum am visat-o”

Sabrina și Perneș. Foto: Antena 1

 

Giovana, partenera lui Sese. Foto: Antena 1

 

„E așa cum am visat-o”, a spus Perneș în momentul în care a văzut-o pe partenera lui, Sabrina, îmbrăcată în rochie albă.

Un alt concurent emoționat și extrem de fericit a fost și Sese, care a izbucnit în lacrimi când a văzut-o pe Giovana.

18-07-2022
11:08

Simona Gherghe, într-o rochie roz în finală

Alina și Valentin, primul cuplu care a pășit în studioul marii finale Mireasa. Foto: Antena 1

 

Simona Gherghe a apărut în marea finală într-o rochie roz. Primul cuplu care a pășit în studioul emisiunii este format din Alina și Valentin.

Cei doi par dispuși să se căsătorească, dar vor face acest pas în direct?

 

A sosit și ziua marii finale a competiției Mireasa! Sezonul 5 se încheie cu trei cupluri care se luptă pentru marele premiu, în valoare de 40.000 de euro! Marii câștigători ai competiției sunt anunțați astăzi.

Finala Mireasa 5: Giovana și Sese, în continuare favoriți

Confruntarea finală se dă între trei cupluri. În ultimul episod al emisiunii matrimoniale de la Antena 1 au ajuns și trei concurenți singuri. E vorba de Răzvan, Elena și Andrei, băiatul doamnei Mioara.

ADVERTISEMENT

Cele trei cupluri care sunt gata să spună „Da” în fața ofițerului de stare civilă sunt Alina & Valentin, Sese & Giovana și Sabrina & Perneș.

Al cincilea sezon al show-ului de la Antenă a fost unul plin de suișuri și coborâșuri, dacă e să analizăm felul în care s-au format și au evoluat cuplurile.

ADVERTISEMENT

Favoriții la câștigarea marelui premiu sunt Giovana și Sese, primul cuplu care s-a format în casa Mireasa. De asemenea, și Sabrina și Perneș au șanse mari la premiu. Cei doi s-au clasat săptămânal printre primii cei mai votați concurenți de către telespectatori. De cele mai multe ori, au fost pe locul al doilea.

Fetele au îmbrăcat deja rochiile de mireasă și sunt pregătite pentru cel mai emoționant moment din viața lor. De curând, concurenții au avut parte și de o petrecere a burlacilor, una care s-a lăsat cu câteva discuții. Atât fetele cât și băieții au fost tentați de ispitele angajate de Antena 1 pentru a le testa relațiile.

ADVERTISEMENT

Sabrina și Perneș, dragoste cu năbădăi

De departe, cel mai vehement, cel mai dornic să își arate fidelitatea față de partenera lui a fost Perneș. Clujeanul nu a vrut nici măcar să danseze cu una dintre frumoasele fete care au ajuns în casa băieților pentru petrecerea burlacilor.

Atitudinea lui de-a dreptul recalcitrantă a trezit câteva semne de întrebare din partea fanilor emisiunii. Mulți dintre ei cred că băiatul a reacționat exagerat când una dintre ispite a vrut să stea de vorbă cu el.

ADVERTISEMENT

Andrei Perneș a motivat că nu are ochi pentru nicio altă fată în afară de Sabrina, cu care a avut o relație plină de năbădăi încă de la începutul concursului. Cei doi au trecut prin mai multe crize în povestea lor de amor.

Sabrina s-a plâns de cele mai multe ori că îi este greu să îl înțeleagă pe Perneș, însă și el a mărturisit că sunt situații în care nu știe cum să se poarte pentru a fi pe placul alesei inimii sale.

ADVERTISEMENT