Finala mult aşteptată de la US Open, Djokovici-Nadal. Vezi cele mai indicate pariuri pe care poţi obţine profit!

ATP US Open - Finala...
09.09.2013 | 21:00
Finala mult asteptata de la US Open DjokoviciNadal Vezi cele mai indicate pariuri pe care poti obtine profit

ATP US Open – Finala

Novak Djokovici – Rafael Nadal

Aşteptările experţilor din lumea tenisului s-au confirmat. Cei mai buni doi jucători din lume în acest moment, Novak Djokovici şi Rafael Nadal îşi dispută o finală de vis la US Open. Aceştia au reuşit să ajungă în ultimul act fără prea mari emoţii. Djokovici a pierdut un set cu Iujni, în sferturi, cînd avea deja 2-0 şi două cu Wawrinka în semifinale, cînd, condus cu 2-1, şi-a ridicat nivelul şi nu s-a pus nicio secundă problema cîştigătorului. Nadal a mers ceas la serviciu. Acesta a pierdut un singur set, în optimi, în tie-break-ul primei manşe cu Kohlschreiber, şi doar Gasquet a reuşit să se impună o singură dată pe serviciul spaniolului.

La începutul turneului, sîrbul era cotat cu prima şansă la cîştigarea trofeului, 3,00, în timp ce spaniolul avea a treia şansă, după britanicul Andy Murray, cu o cotă de 4,50.

Dacă aţi fi urmat sfatul echipei FANATIK BET la începutul turneului şi aţi fi pariat pe o finală Djokovici – Nadal, aţi fi prins o cota imensă,  7,00.

Partida din această seara este cea de-a 37 întîlnire directă dintre cele două legende ale tenisului. Nadal conduce cu 21-15. Dintre toate aceste partide 16 s-au disputat în finale, iar cinci dintre ele în finale de Mare Şlem. Djokovici s-a impus în trei din cele cinci, toate în 2011, anul în care a reuşit pentru prima dată să termine pe primul loc al clasamentului ATP şi perioadă în care l-a învins pe Nadal în şapte finale consecutive. Nole cel de astăzi nu joacă cum o făcea în acea perioadă şi este mult mai vulnerabil chiar şi în faţa jucătorilor din afara Top 3.

Forma celor doi jucători în acest moment face din Nadal favoritul finalei. Acesta este cotat şi de casele de pariuri cu prima şansă şi i se oferă o cotă de pînă la 1,73. Dacă doriţi o cotă şi mai mare pe victoria spaniolului, handicapul -2,5 game-uri pare unul sigur, 3 game-uri diferenţă într-o partidă de 5 seturi fiind foarte plauzibile. Cota acestui pariu este 2,00.

Un alt pariu care merită încercat este cel la peste 3,5 seturi. În toate cele cinci finale de Mare Şlem partida s-a întins pe cel puţin patru seturi. Cota pentru acest pariu este una destul de bună, 1,44. Un alt pariu apropiat de cel la peste 3,5 seturi este cel la game-uri, unde borna este la 41,5. Acest număr de game-uri se pot depăşi în doar patru seturi lungi. Cota la peste este de 1,72.

O altă diferenţă între cei doi este felul în care intră în meci. Rafa este jucătorul care de la primul joacă la intensitate maximă, în timp ce Nole are nevoie de cîteva game-uri că să ajungă la turaţie maximă. În consecinţă spaniolul a cîştigat marea majoritate a primelor seturi disputate împotriva sîrbului. Cota pentru ca Nadal să cîştige primul set este 1,80. Dacă Rafa cîştigă primul set şi apoi se impune pînă la final, cota acestuia este 2,20.

Tags: