Stiri sportive

Meciul anului te îmbogăţeşte! Cele 15 cote profitabile

Germania - Argentina 2,25      3,50   3,00...
13.07.2014 | 19:12
Meciul anului te imbogateste Cele 15 cote profitabile

Germania – Argentina 2,25      3,50   3,00
* Duminică, 13 iulie, ora 22:00, TVR 1

Messi este arma anti-tanc a argentinienilor! Germania s-a calificat încă din minutul 30 cu Brazilia, în timp ce Argentina a tremurat pînă după penalty-uri în semfinala cu Olanda. Este prima finală mondială pentru căpitanul „pumelor”

Am ajuns în ultimul act al Cupei Mondiale. Finala pe care puţini o vedeau fără ţara gazdă îşi va alege campioana absolută dintre Germania şi Argentina. Nemţii vor avea probabil un plus de susţinere pe „Maracana”, cu toate că au “executat” Brazilia, pentru că nimeni nu ar suporta ca la Rio să triumfe duşmanii de moarte!

Cum i-a răsplătit Low pentru victoria din meciul cu Brazilia

Joachim Low i-a premiat pe elevii săi după victoria de răsunet cu Brazilia. Jucătorii au avut permisiunea selecţionerului să-şi petreacă noaptea cu iubitele şi nevestele. Acest lucru ar putea fi o armă cu două tăişuri. Ori vor fi prea relaxaţi, ori vor fi şi mai dezinvolţi ca în meciul cu naţionala „selecao”.

BETON în defensivă. Trec ”panzerele”?

Argentinienii au o apărare beton. N-au încasat gol în faza eliminatorie. Acest lucru nu este deloc pe placul nemţilor, care n-au avut deloc un joc impresionant în meciul cu echipele care au ştiut să se apere. Dovada cea mai elocventă este partida din optimi cu Algeria. Oricum, mingea este în terenul „panzerelor”. Ei vor dicta jocul, iar Messi va fi singura armă „anti-tanc” împotriva nemţilor. Ce misiune la prima lui finală de Cupă Mondială din carieră!

 Germania (4-2-3-1): Neuer – Lahm, Boateng, Hummels, Howedes – Khedira, Schweinsteiger – Muller, Kroos, Ozil – Klose. Antrenor: Joachim Low.

Argentina (4-3-3): Romero – Zabaleta, Demichelis, Garay, Rojo – Biglia, Mascherano, Di Maria – Higuain, Messi, Lavezzi. Antrenor: Alessandro Sabella.

* Low ar putea avea un semn de întrebare în legătură cu titularizarea lui Schurrle în locul lui Ozil. Atacantul lui Chelsea a realizat un meci excelent cu Brazilia, în timp ce Ozil n-a strălucit în nicio partidă la acest turneu final
* Hummels este incert înainte de acest meci. Neamţul a ieşit accidentat în partida incredibilă cu Brazilia din semifinalele competiţiei
* Patru dintre cele şase meciuri disputate de Argentina la acest Mondial s-au terminat cu maximum un gol marcat
* Germania evoluează extraordinar în compania echipelor ofensive, cum au fost Portugalia şi Brazilia. Nu este cazul Argentinei, care a practicat un joc extrem de bun în apărare la această Cupă Mondială

15 pariuri pe care ar trebui să le încerci:

1,22 este cota pentru ca arbitrul să nu acorde nici un ”roşu”
1,27 este cota să nu existe nici un penalty în timpul regulamentar
1,30 este cota pentru 1X
1,44 este cota pentru 4 sau mai multe minute de prelungire în repriza secundă
1,57 este cota pentru ”peste 2,5 cartonaşe”
1,60 este cota pentru PSFX
1,61 este cota pentru ”over 0,5” cornere în primele 10 minute
1,66 este cota pentru ca Germania să cîştige trofeul
1,72 este cota pentru ”peste 9,5” cornere
1,83 este cota pentru ”nici un gol înainte de minutul 35”
1,97 este cota pentru ”sub 4,5” cornere în prima repriză
2,00 este cota pentru „X pauză”
2,10 este cota pentru scor corect 0-0 la pauză
2,60 este cota pentru ca Messi să marcheze
8,00 este cota pentru 3 sau mai multe minute de prelungire în prima repriză