Life

Finala Românii au talent 2021. Cine a câștigat marele premiu. Numele care i-a surprins pe toți!

Finala Românii au talent 2021 a putut fi urmărită live pe PRO TV și pe site-ul postului de televiziune, la secțiunea PRO TV PLUS. , Telespectatorii au urmărit 11 momente cu totul spectaculoase.
29.05.2021 | 00:18
Finala Romanii au talent 2021 Cine a castigat marele premiu Numele care ia surprins pe toti
Ana Maria Mărgean, marea câștigătoare Românii au talent 2021. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT
28-05-2021
21:24

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021!!!

Câștigătoarea Românii au talent 2021 este Ana Maria Mărgean! Pe locul doi s-a situat GIM.

Pe locul al treilea s-a situat grupul de dansatori Art of Robots. Aceșia sunt și câștigătorii premiului de originalitate. În total au acumulat 20.000 de euro. 

28-05-2021
21:10

Locurile 11-4. Filip Cioc, aproape de podium

Pe locul 11 s-a clasat Duo Turkeev, iar pe 10 Narcisa Ungureanu. Locul 9 a fost ocupat de Magitot. Pe locul 8 este Daria Beleca, iar pe poziția a 7-a francezul Remi Martin. Pe 6 s-a situat Dean Bowman. Locul 5 a fost ocupat de Rareș Trufea. Aproape de podium a fost Filip Cioc.

28-05-2021
21:01

STOP VOT!

Liniile de votare s-au oprit! Câștigătorul va fi anunțat din clipă în clipă.

28-05-2021
20:30

START VOT!

S-au deschis liniile de votare. Telespectatorii pot vota preferatul lor prin SMS la 1264 trimițând indicativul afișat pe ecran.

28-05-2021
20:24

Ana-Maria Mărgean s-a întrecut pe sine

Ana Maria Mărgean, fetița-ventriloc. Foto: PRO TV

Ana Maria Mărgean nu a venit în finală cu o singură păpușă, ci cu două. Tânăra în vârstă de 11 ani a cântat de data aceasta pe 3 voci. Fata care cântă cu gura închisă a reușit să îi lase pe toți cu gura căscată.

28-05-2021
20:06

Dean Bowman a interpretat melodia „We are the world”

dean bowman
Dean Bowman. Foto: captură PRO TV

Dean Bowman a interpretat melodia „We are the world” împreună cu un cor fantastic. Vocea lui i-a făcut piele de găină Andrei. 

28-05-2021
19:59

Remi Martin, acrobație la bară

Remi Martn. Foto: captură PRO TV

Francezul Remi Martin a primit numai laude din partea juraților după ce și-a desfășurat din nou îndeletnicirile sale acrobatice la bară.

28-05-2021
19:38

Încă un moment de pian în finală. Rareș Trufea a dat totul pe scenă

Rareș Trufea cântând la pian. Foto: PRO TV

 

Rareș Trufea, tânărul în vârstă de 17 ani din Vaslui, a cântat la pian în marea finală a competiției. Nu este singurul concurent care cântă la pian în această finală. Un moment asemănător a avut și Filip Cioc, cel care a deschis gala.

28-05-2021
19:29

Câștigătorii premiului de originalitate au rupt scena

art of robots
Grupul Art of Robots, moment din finala Românii au talent. Captură PRO TV

Trupa Art of Robots, care a câștigat premiul de originalitate de 10.000 de euro, a oferit un nou moment în stilul în care ne-au obișnuit. Cei 4 dansatori din Kîrgîstan au oferit un moment cu personaje legendare ale industriei cinematografice. 

28-05-2021
19:26

GIM l-a emoționat din nou pe Florin Călinescu

Ghintan Ion Mihai (GIM) a reușit să îl emoționeze din nou pe Florin Călinescu. Tânărul rapper a cântat o melodie despre cât de dură este viața. Vezi aici ce au declarat Alexandra Dinu și actorul după momentul său.

28-05-2021
18:53

Daria Batschi Beleca, fata cu harpa

daria batschi beleca
Daria Batschi Beleca, finalistă la Românii au talent. Foto: PRO TV

Daria Batschi Beleca a oferit un nou recital excepțional împreună cu harpa ei. Finalista de la Românii au talent a reușit să dovedească încă o dată că se poate face spectacol și cu un astfel de instrument.

28-05-2021
18:26

Magitot, pentru a doua oară în finala Românii au talent

Magitot, alături de bunica lui. Foto: PRO TV

Magitot a apărut pentru a doua oară în finala Românii au talent. Magicianul a mai fost prezent la ediția din 2019. Artistul a glumit pe această temă spunând că doar el și Steaua București au prins două finale la competiții importante, la puțin timp distanță. Acesta a fost însoțit în culise de bunica lui, care s-a plâns că nepotul ei nu are noroc la fete.

28-05-2021
18:13

Narcisa Ungureanu, o narcisă între maci

narcisa ungureanu
Narcisa Ungureanu, cântăreață de muzică populară. Foto: captură PRO TV

„Nu îmi imaginez peste 100 de ani cine o să se ocupe de folclorul românesc atât de special și de rar. Având în vedere vârsta ta, te rog să nu părăsești treaba asta indiferent ce faci în viață”, este comentariul pe care Florin Călinescu l-a făcut după ce a auzit-o cântând pe Narcisa Ungureanu. 

28-05-2021
17:57

Duo Turkeev, familia care ”plutește” în aer

Duo Turkeeb, un nou moment ”piele de găină” . Foto: PRO TV

 

Acrobații de la Duo Turkeev au oferit un nou moment desprins dintr-o altă lume. Cei doi soți din Ucraina s-au prezentat pe scenă alături de fetițele lor ridicând sala în picioare.

28-05-2021
17:48

Art of Robots a câștigat premiul de originalitate

Art of Robots au câștigat premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Dansatorii au fost cei mai votați de către telespectatori. La această categorie au mai fost nominalizați Daria Beleca, Duo Turkeev și Maria Rădeanu.

28-05-2021
17:40

Filip Cioc, surpriză în marea finală

Filip Cioc a deschis finala Românii au talent. Tânărul concurent care l-a emoționat până la lacrimi pe Florin Călinescu în cadrul preselecțiilor a demonstrat un alt talent, pe lângă faptul că are o voce impresionantă. Acesta a cântat la pian.

Fiilip Cioc în finala Românii au talent. Captură PRO TV

 

28-05-2021
17:33

Cât câștigă locurile doi și trei

Concurentul care se va clasa pe locul al doilea va intra în posesia sumei de 20.000 de euro, iar locul trei 10.000 de euro. Reamintim că marele premiu este de 120.000 de euro.

28-05-2021
17:15

PRO TV acordă și un premiu de originalitate

Smiley și Pavel Bartoș au anunțat înainte de finala Românii au talent că și anul acesta se va acorda premiul de originalitate. Acesta valorează 10.000 de euro și este separat de marele premiu de 120.000 de euro. Vezi aici ce au mai spus cei doi prezentatori despre finala celui de-al 11-lea sezon.

În finala Românii au talent de pe 28 mai, telespectatorii au urmărit 11 momente cu totul spectaculoase. Nu au ajuns 11 finaliști în acest sezon, căci vorbim despre a 11-a ediție, al cărei slogan a fost „Unul și unul”.

Emisiunea difuzată de PRO TV de la ora 20:30 i-a adus pe micile ecrane pentru ultima oară în acest sezon pe cei patru jurați. Alexandra Dinu, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Andra și-au exprimat din nou părerile despre concurenți și momentele lor, dar de data aceasta nu  publicul a avut cea mai importantă decizie de luat.

ADVERTISEMENT

Pentru premiul de 120.000 de euro s-au luptat Narcisa Ungureanu, Rareș Trufea, Daria Batschi-Beleca, Ana Maria Mărgean, Duo Turkeev, Gim, Dean Bowman, Art of Robots, Magitot, Remi Martin și Filip Cioc.

Finala Românii au talent 2021. Concurenții care au impresionat cel mai mult

Cum și-au ales telespectatorii câștigătorul în finala Românii au talent? Concurenții au putut fi votați prin SMS  la 1264, dar și online pe site-ul româniiautalent.protv.ro.

ADVERTISEMENT

Fiecare concurent a venit, pe lângă talent, cu o poveste impresionantă de viață. Unul dintre finaliști, Filip Cioc, l-a făcut pe Florin Călinescu să plângă. Actorul a fost atât de emoționat încât și-a oferit puterea de a-l trimite direct în finală, apăsând pe Golden Buzz.

Băiatul i-a uimit pe jurați cu vocea lui incredibilă. A spus că nu s-a gândit nicio clipă că ar putea primi șansa de a ajunge direct în finală.

ADVERTISEMENT

Filip a spus că marele lui vis este să îi poată ajuta pe oamenii din jurul lui, mai ales pe cei care cred în talentul lor. Dacă va câștiga marele premiu, acesta îi va investi în cariera sa muzicală. ( Vezi aici momentul lui Filip Cioc de la Românii au talent).

duo turkeev
Duo Turkeev a adus pe scena de la Românii au talent unul din cele mai spectaculoase momente de acrobație din istoria acestui show. Foto: PRO TV

Narcisa Ungureanu vrea să câștige pentru a-și ajuta tatăl bolnav

O altă concurentă care a impresionat telespectatorii, dar și pe membrii juriului este Narcisa Ungureanu. Micuța cântăreață de muzică folclorică și-a dorit să câștige marele premiu pentru a-l ajuta pe tatăl ei, grav bolnav. Cu banii respectivi, acesta ar fi putut să își urmeze tratamentul.

ADVERTISEMENT

Fetița-ventriloc Ana Maria Mărgean a reușit să demonstreze că nu există limite în ceea ce face. Tânăra nu doar că a avut un moment spectaculos în care vorbea cu o păpușă, dar a și cântat pe două voci.

Din marea finală nu putea lipsi și un moment de rap. Responsabil de asta este cel de-al patrulea Golden Buzz al sezonului, Mihai Ghintan alias Gim.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43...
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43 de ani. Surpriză pentru soția lui Cristi Borcea!
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
Mirela Vadia, absentă de la TV. Ce a pățit vedeta
Mirela Vadia, absentă de la TV. Ce a pățit vedeta
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Care erau plăcerile culinare ale dacilor. Alimentele care erau un lux în dieta...
Care erau plăcerile culinare ale dacilor. Alimentele care erau un lux în dieta acestora
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română