Life

Finala Românii au talent 2024. Publicul a ales marele câștigător al sezonului 14

Începe finala Românii au talent 2024! Câștigătorul este ales de public din cei 11 concurenți care au ajuns până în această etapă.
01.06.2024 | 00:40
Finala Romanii au talent 2024 Publicul a ales marele castigator al sezonului 14
Pe 31 mai se alege marele câștigător Românii au talent 2024. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
31-05-2024
21:33

Cine este câștigătorul Românii au talent 2024

Emoțiile s-au intensificat în momentul în care Smiley și Pavel Bartoș au citit clasamentul. Au curs lacrimi, s-au auzit hohote de râs, dar sezonul și seara marii finale a ajuns la final.

Astfel, pe locul 11 s-a clasat Anastasia Beaumont. Pe 10 a fost VAN, pe 9 Eduard Anghelescu, pe 8 Villia și pe 7 Dora. Pe locul 6 s-a clasat Karlos Tănăsucă, pe 5 Calisthenics România, iar pe 4 Emanuel Barica. Locurile 3 și 2 au fost ocupate de Ansamblul Hecenii și de Ana Nuță. Marele premiu a fost obținut de Cristian Ciaușu. 

31-05-2024
21:20

STOP VOT!

Au trecut câteva minute bune de când s-a dat start vot, iar acum linia de votare s-a închis. A fost anunțul făcut de prezentatorii show-ului de talente de la Pro TV, Smiley și Pavel Bartoș.

Înainte de a afla cine este concurentul care pleacă acasă cu marele premiu, jurații și-au exprimat opiniile despre această ediție. Dragoș Bucur a mărturisit că, văzând finaliștii, și-a dat seama cât de educat și pregătit este, de fapt, publicul de acasă. Andra le-a promis tuturor că o să păstreze legătura. 

31-05-2024
20:47

S-a dat START VOT

Liniile de vot s-au deschis. Începând de acum și până când Smiley și Pavel Bartoș vor spune stop, telespectatorii își pot alege favoritul din cei 11 care au urcat pe scenă în această serii.

Oamenii din România pot vota prin SMS la 1444, cu indicativul finalistului ales. Mesajele pot fi trimise din rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil, tariful fiind de 0.48 euro. Maximul de SMS-uri este de 10. Cei din diaspora pot vota pe site-ul voteaza.protv.ro.

31-05-2024
20:41

Serialul Clanul revine

În finala Românii au talent 2024, a fost făcut un anunț important pentru toți fanii Clanul. Povestea revine pe micile ecrane din toamnă. „Tătuțu”, arată de unde au pornit lucrurile.

Astfel, moartea nu este finalul personajului George Mihăiță. Rămâne de văzut ce actori mari i se vor alătura în aventura care stă să înceapă peste doar câteva luni. 

31-05-2024
20:31

Cristian Ciaușu, moment impresionant la nai

În finala Românii au talent 2024, Cristian Ciaușu a cântat la nai ca și cum mentorul său, Tudor Gheorghe, se afla în fața lui. Și, drept mulțumire, publicul s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat secunde bune după ce a încheiat.

 

„Balsam pentru suflet a fost”, i-a mărturisit Andra. „Ce tare ar fi să câștige Românii au talent, naiul”, a exclamat Dragoș Bucur. „De ce nu? Să câștige”, a completat Mihai Bobonete.

31-05-2024
20:21

Van a pus Pătulele pe hartă

Cu aceeași naturalețe care l-a făcut plăcut de publicul din România, Van a dezvăluit în finala Românii au talent 2024 cât se mândrește bunica lui cu el și cum a avut curajul să participe la preselecții, fiind un băiat simplu de la țară. Acum, spune cu încredere că a pus Pătulele pe hartă.

 

„M-am întâlnit cu VAN după semifinală și i-am zis felicitări. El mi-a zis că nu-mi vine să cred că am ajuns în finală. Oamenii apreciază naturalețea”, a spus Andra.

31-05-2024
20:09

Villia a cucerit sufletele tuturor

Villia a urcat pe scenă, în finala Românii au talent 2024, cu încă o piesă compoziție proprie. Își dorește ca melodia „Oceanul”, să fie răsăritul de care au nevoie pentru a continua în viață. Iar momentul său a cucerit sufletele tuturor.

 

„O fată atât de faină. Vreau să-ți zic că după fiecare prestație, m-am tot văzut cu oamenii și ți-am auzit numele de foarte multe ori. Pe cei pe care i-ai câștigat deja, cred că o să rămână cu tine pe toată cariera ta. Iar eu o să mă număr printre ei”, i-a spus Andra.

31-05-2024
19:35

Emanuel Barica, în lacrimi

În finala Românii au talent 2024, Emanuel Marica a izbucnit în plâns, de dorul mamei bolnave. Nu a mai vorbit cu ea de ani și nu se poate apropia, dar și-ar dori să-i poată arăta ce bărbat a devenit și toată arta sa.

 

Mihai Bobonete abia și-a găsit cuvintele să vorbească. „Abia acum, trebuie să-ți recunosc, pot să-ți spun că ceea ce văd este o operă de artă. Am avut de puține ori senzația că stau în fața unui artist pe scena asta. Ceea ce ai făcut în atât de puține minute, e o operă de artă”, a mărturisit juratul.

31-05-2024
19:18

Eduard Anghelescu știe ce ar face cu marele premiu

Eduard Anghelescu, ce spune despre el că este un adolescent retras, a urcat pe scena Românii au talent 2024, în marea finală, cu piesa Fix You de la Coldplay. Pentru că, spune el, când ești la pământ, mereu există o persoană care să-ți dea putere.

Sprijinul său este tatăl său. Dar tot lui îi și simte lipsa cel mai mult, deoarece bărbatul muncește peste hotare. Astfel că, în cazul în care marele premiul ar ajunge la el, Eduard i l-ar da omului care i-a dat viața, pentru a se asigura că nu mai pleacă de lângă familie.

 

„Dincolo de faptul că este un talent uriaș și că are acest timbru care îl diferențiază, ceea ce remarc eu este că el într-adevăr este un bărbat care știe să facă niște alegeri extraordinare”, i-a mărturisit Andi Moisescu. „Mă înclin în fața unui asemenea talent. Este momentul meu preferat de până acum. Sper că câștigi”, a completat Andra.

31-05-2024
18:57

Ana Nuță i-a emoționat pe jurați

Ana Nuță, tânăra care și-a descoperit talentul cântând în biserică, a avut un moment care a făcut tuturor pielea de găină, așa cum ar spune Andra. Concurenta a cântat în finala Românii au talent 2024 versurile poemului Sara pe deal, scris de Mihai Eminescu.

Decorul de vis, costumația superbă, inspirată din costumele populare și vocea sa puternică au fost ingredientele perfecte pentru o prestație impecabilă. Iar jurații nu au rămas indiferenți.

 

„Mă doare carnea pe mine de cât de frumos a fost. Fiecare interpretare a ta asta a făcut, mi-a intrat la inimă. De la preselecții și până acum, ai evoluat”, i-a spus Andra, care i-a mărturisit că a primit un mesaj special pentru ea de la părintele Pimen, care a felicitat-o. „Vocea ta a sunat ca o vioară”, i-a dezvăluit Dragoș Bucur.

31-05-2024
18:47

Karlos Tănăsucă, matematicianul favorit al juriului

Karlos Tănăsucă a realizat un calcul complicat, cu radicali, în timp ce recita și o poezie. Momentul unic în România a avut însă, și o greșeală la început, dar asta nu l-a demoralizat pe micuțul căruia Mihai Bobonete s-a oferit să-i plătească bucuria în București. Mai ales că, el a luat locul I la un concurs de matematică ce a avut loc la Barcelona.

 

„Carlos este un băiat extrem de talentat”, a spus Andi Moisescu. „Faptul că ai greșit astăzi este dovada cea mai bună este că ce se întâmplă aici se întâmplă live”, l-a liniștit Mihai Bobonete. Iar Andra i-a spus că i-a oferit o lecție.

31-05-2024
18:22

Micuța Dora Debreczeni i-a înduioșat pe toți

Dora Debreczeni și-a luat „concediu două săptămâni” de la școală pentru a se pregăti de finala Românii au talent 2024. În plus, după ce a făcut cunoștință cu televiziunea, micuța s-a decis. Vrea să fie vedetă atunci când va fi mare. 

Micuța a început prin a spune bancuri și i-a amuzat copios pe jurați. Dar nu s-a oprit aici și a făcut ce știe ea mai bine. A cântat. „Dora se califică pentru Pro TV. Doar să-și aleagă ea unde merge de acum încolo”, a fost părerea lui Andi Moisescu. 

31-05-2024
17:56

Smiley și Pavel Bartoș au dat vestea așteptată de toți fanii Românii au talent

În marea finală Românii au talent. Smiley și Pavel Bartoș au făcut anunțul așteptat de toți fanii emisiunii. Deși sezonul 14 s-a încheiat, publicul nu va avea mult de așteptat.

Români talentați așteaptă să fie descoperiți, așa că s-a dat startul înscrierilor la preselecțiile pentru cel de-al 15-lea sezon. Ceea ce înseamnă că, în doar câteva luni, momente inedite vor fi difuzate la televizor.

31-05-2024
17:55

Cine a câștigat premiul de originalitate

S-a dat STOP VOT! După o săptămână întreagă în care publicul a putut să-și voteze favoritul, Smiley și Pavel Bartoș au anunțat cine este câștigătorul premiului de originalitate.

Este vorba despre Carla Munteanu. Fetița și-a ridicat cu emoție premiul și apoi a ieșit de pe scenă, pentru a face loc următorului concurent, dar nu înainte de a fi aplaudată de toată sala. 

31-05-2024
17:43

Ansamblul Hecenii, primii pe scenă

Ansamblul Hecenii a deschis seara, cu un număr format din două dansuri unite. Chiar dacă s-au descurcat exemplar, copiii au dezvăluit că, în continuare, nu au un loc al lor în care să facă repetiții, ceea ce face totul mai dificil. În plus, nici de încălțări nu au fost rost.

 

Dar asta nu i-a oprit din a da tot ce au mai bun în finala Românii au talent 2024. Jurații au fost încântați și i-au aplaudat în picioare. „Eu am consumat caloriile privindu-i. (…) Sunt surprins că scena noastră încă nu s-a rupt. Mi-aș dori oricând să-i văd și să-i tot revăd”, a spus Andi Moisescu. În plus, Andra i-a invitat la următorul său concert Tradițional.

Vineri, 31 mai 2024, este difuzată finala sezonului 14 al uneia dintre cele mai iubite emisiunii. Din cei 11 concurenți rămași în cursa pentru marele premiu, doar unul va fi ales câștigător Românii au talent 2024. Publicul este cel care decide.

Finala Românii au talent are loc vineri, 31 mai 2024. Cine sunt concurenții care se luptă pentru marele premiu

În total, 11 concurenți se luptă pentru premiul de 120.000 de euro în finala Românii au talent 2024. Cu toții au trecut prin emoții puternice. I-au convins mai întâi pe jurați, apoi au dat tot ce aveau mai bun pentru a convinge publicul că merită.

ADVERTISEMENT

În seara zilei de vineri, 31 mai 2024, mai au o ultimă treaptă de urcat. Începând cu ora 20:30, Pro TV difuzează live marea finală iar cei patru jurați sunt gata să fie încă o dată martori ai miracolului.

După cele două semifinale, au mai rămas în cursă: Ana Nuță, Anastasiia Beaumont, Ansamblul Hecenii, Calisthenics România, Cristian Ciaușu, Dora Debreczeni, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă, VAN și Villia.

ADVERTISEMENT

Ei sunt cei care pot încheia seara mai bogați cu 120.000 de euro. Însă, cei care nu ies pe locul I nu trebuie să fie descurajați. Poziția a doua și a treia sunt și ele răsplătite de postul de televiziune.

Mai exact, chiar dacă marele câștigător Românii au talent 2024 este unul singur, cel care se clasează pe locul doi primește 20.000 de euro. În același timp, al treilea în top merge acasă cu 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Există și un premiu de originalitate

De asemenea, La Românii au talent există și un câștigător al premiului de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Pentru acesta se votează încă de la finalul semifinalei care a avut loc vineri 24 mai 2024.

Banii ar putea ajunge la Carla Munteanu, Karlos Tănăsucă, Iustin Cazacu sau VAN. Toți trebuie să convingă publicul de acasă că merită banii și să ridice cecul. Mai ales că banii ar putea să-i investească în visul lor și într-un viitor strălucit.

ADVERTISEMENT

Marele câștigător Românii au talent este ales prin vot

Concurenții trec în aceste momente prin emoții puternice și abia așteaptă să urce pe scenă. Îi unește pe toți dorința de a câștiga, aceeași care stârnește și rivalități greu de observat la televizor, după cum explica Andi Moisescu într-o apariție recentă.

„Ei niciodată nu o să arate că există tensiunile astea. Eu mă uit la ei, mai ales când ajung în fazele finale, pe undeva parcă ar mușca unul din celălalt”, spune juratul Românii au talent, la Vorbește lumea, în urmă cu două săptămâni.

Adevărul este, însă, că unicul câștigător Românii au talent 2024 este la mâna publicului. Cei de acasă vor avea ocazia să-și voteze favoritul prins SMS la 1444, imediat după ce Smiley și Pavel Bartoș vor da START VOT.

Oamenii vor avea nevoie de indicativul afișat pe ecran în timpul emisiunii. Tariful este de 0.48 de euro pentru fiecare vor, cu TVA inclus, în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil.

Vestea tristă pentru cei care locuiesc în afară nu pot vota în acest mod, căci serviciul nu este disponibil în afara granițelor. Totuși, ei au ocazia să-și susțină favoritul și online, pe site-ul voteaza.protv.ro.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”