Life

Când are loc finala sezonului 4 Puterea Dragostei. Cristina Mihaela, anunț important pentru concurenți

Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat când are loc finala sezonului 4 Puterea Dragostei. Prezentatoarea a mai făcut un anunț important în ediția difuzată pe 30 ianuarie 2022.
02.02.2022 | 17:23
Cand are loc finala sezonului 4 Puterea Dragostei Cristina Mihaela anunt important pentru concurenti
ADVERTISEMENT

Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat când are loc finala sezonului 4 Puterea Dragostei. Prezentatoarea a făcut anunțul în gala de duminică, 30 ianuarie 2022.

Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură ediția difuzată duminică. Ana și Mihai au fost cea mai votată fată, respectiv băiatul favorit al săptămânii precedente.

ADVERTISEMENT

Georgiana, Daniela și Nicolas au fost în pericol de eliminare, în urma nominalizărilor făcute de ceilalți concurenți.

Când are loc finala sezonului 4 Puterea Dragostei

Ana a primit cele mai puține voturi de susținere din partea publicului, urmând să fie eliminată.

ADVERTISEMENT

Între timp, prezentatoarea Cristina Mihaela a citit și mesajul din Cutia Pandorei. Acesta a dezvăluit un anunț extrem de important pentru concurenții acestui sezon.

Cristina Mihaela a anunțat, în cadrul ediției difuzate pe 30 ianuarie, data finalei acestui sezon. A mai rămas foarte puțin până la marea finală, care va avea loc pe 13 februarie 2022, după cum a anunțat prezentatoarea la Kanal D.

ADVERTISEMENT

O nouă casă Puterea Dragostei va fi deschisă în România pentru următorul sezon.

“Dragi concurenți, a sosit momentul să vă anunțăm cea mai importantă veste de până acum în ceea ce privește această competiție.

După cum știți, casa Puterea Dragostei își va deschide în curând porțile în România pentru un nou sezon, într-o casă nou-nouță, unde alți concurenți vor trăi aventura vieții lor și vor avea parte de povești de iubire așa cum nu s-au mai văzut.

ADVERTISEMENT

Aventura iubirii, pe care concurenții de la Puterea Dragostei au trăit-o pe malurile Bosforului, se va încheia pe 13 februarie 2022.

Le urăm tuturor concurenților succes, iar invitații noști pot rămâne să se bucure de această aventură în anticul și misteriosul Istanbul, alături de ei.”, a anunțat Cristina Mihaela Dorobanțu.

Invitații din sezoanele trecute vor avea posibilitatea de a rămâne alături de concurenți până la finalul sezonului.

Nimeni nu a părăsit competiția

Din fericire pentru Ana, Cristina Mihaela a anunțat că niciun concurent nu va părăsi emisiunea de data aceasta. Astfel, tânăra a rămas în competiție, spre bucuria celor care o susțin de acasă.

“Dragi concurenți, având în vedere că în această seară am anunțat finala sezonului patru, am decis să nu fie nicio eliminare. Și, astfel, ne vom bucura cu toții de minunata veste.”, a mai spus prezentatoarea show-ului matrimonial.

Mihai a fost desemnat de public favoritul săptămânii trecute, așa că a intrat în posesia premiului în valoare de 1.500 de euro.

“Mulțumesc celor care m-au votat și, totodată, grupului meu de susținere, TikTokerii lui Mihai, așa se numește.”, a declarat Mihai după încasarea premiului.

ADVERTISEMENT