Life

Finala Sunt celebru, scoate-mă de aici va fi difuzată diseară. Cine sunt concurenții care se luptă pentru marele premiu

Diseară va avea loc finala Sunt celebru, scoate-mă de aici. Iată cine sunt concurenții care se luptă pentru marele premiu.
24.11.2022 | 09:13
Finala Sunt celebru scoatema de aici va fi difuzata diseara Cine sunt concurentii care se lupta pentru marele premiu
Cine se luptă în finala Sunt celebru, scoate-mă de aici. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În această seară va fi difuzată finala emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici, iar trei concurenți se luptă pentru marele premiu.

Finala Sunt celebru, scoate-mă de aici, difuzată în această seară. Ce concurenți se luptă pentru premiul cel mare

Anisia Gafton, Giani Kiriță și Sali Levent sunt finaliștii reality show-ului prezentat de Adela Popescu și Cabral.

ADVERTISEMENT

Radu Vlăduț a fost eliminat în semifinală, Anisia Gafton fiind cea care l-a trimis acasă pe concurent, după proba eliminatorie.

“O felicit pe Anisia. Pur și simplu ea a fost mai bună astăzi, merită să meargă cât mai departe. Sunt și puțin supărat că am ajuns doar până aici, recunosc, dar asta este!

ADVERTISEMENT

Alții au fost mai buni și trebuie să îi aplaud cu inima deschisă și să îi felicit. Până aici mi-a fost drumul.”, a transmis Radu Vlăduț înainte de a părăsi competiția de la Pro TV.

Sali Levent are emoții foarte mari înainte de marea finală, deoarece publicul are votul final.

Deși nu a fost în competiție încă de la începutul emisiunii, actorul s-a luptat să ajungă până în finală și așteaptă să vadă care va fi alegerea celor de acasă.

ADVERTISEMENT

“Sunt emoții și abia aștept să văd cine va fi Regele sau Regina Junglei. Urmează cel mai greu moment din concurs, adică votul publicului.

Până acum am avut de suferit în junglă și acum de fapt și de drept începe suferința cu publicul. Ai tras și poate publicul nu te place…și ai pierdut.”, a declarat Sali Levent la Vorbește Lumea, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță a avut și el parte de momente grele de-a lungul perioadei petrecute în competiție. Fostul jucător de fotbal a simțit, de câteva ori, că nu mai poate continua.

“Am avut două momente când am vrut să strig Sunt celebru, scoate-mă de aici.

Prima oară când efectiv simțeam că nu mai pot să joc pentru că nu eram o echipă și a doua oară a fost faza cu claustrofobia, când m-am băgat sub apă și am zis gata, acolo e sfârșitul.”, a dezvăluit sportivul.

Anisia Gafton speră să câștige marele premiu

Anisia Gafton a fost în jungla de la Sunt celebru, scoate-mă de aici încă de la începutul competiției.

Actrița de stand-up comedy consideră că ea merită să câștige titlul de Regina Junglei, din moment ce a rezistat atât de mult, mai ales luând în considerare faptul că aceste condiții sunt foarte grele pentru o femeie.

“Pentru că eu chiar am rezistat foarte mult. Pe lângă asta la un moment dat chiar mi-a fost foarte greu din punct de vedere fizic.

Eu fiind femeie, eram jumătate cât ei și uite că am reușit să trec mai departe și nu m-am folosit de forța fizică, m-am folosit de forța psihică să trec prin toate.”, a spus Anisia Gafton la Pro TV.

Finala reality show-ului filmat în Republica Dominicană va fi difuzată live la Pro TV în această seară, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT