Life

Finala Survivor România 2023, ediția din 24 mai. Dan Ursa, marele câștigător!

Finala Survivor România 2023 are loc miercuri, 24 mai. Trei concurenți au intrat în lupta pentru marele premiu de 100 de mii de euro.
24.05.2023 | 23:42
Finala Survivor Romania 2023 editia din 24 mai Dan Ursa marele castigator
Dan ursa a cîștigat Survivor România 2023. Sursa foto: Pro TV/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
24-05-2023
20:43

Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023

Dan Ursa este marele câștigător Survivor România 2023. Fostul Războnic l-a învins pe Andrei Krișan, fiind cel mai votat concurent. 

24-05-2023
20:00

Dan Ursa, al doilea finalist

Carmen Grebenișan a fost eliminată, iar Dan Ursa este cel care a obținut cele mai multe voturi din partea publicului. Acesta va intra la votul publicului, alături de Andrei Krișan. 

24-05-2023
19:28

A început Consiliul live la Survivor 2023, în marea finală

A început Consiliul live în finala Survivor 2023. La prima sesiune de votare vor intra Dan Ursa și Carmen Grebenișan. 

Cel care obține cele mai multe voturi din partea telespectatorilor va intra în a doua sesiune de votare, alături de Andrei Krișan, în lupta finală pentru marele premiu. 

24-05-2023
19:12

Andrei Krișan a câștigat jocul din finala Survivor 2023. Dan Ursa intră la votul publicului

Dan Ursa a pierdut duelurile cu Andrei Krișan și va intra la votul publicului, alături de Carmen Grebenișan. 

Andrei Krișan a intrat direct în finală și va putea fi votat abia în cea de-a doua sesiune, atunci când telespectatorii vor alege marele câștigător. 

24-05-2023
19:03

Andrei Krișan și Dan Ursa au început ultima etapă a jocului din finală

Andrei Krișan și Dan Ursa au intrat pe traseu și au dat astfel starul ultimei etape din jocul de astăzi. Câștigătorul va intra direct în a doua sesiune de votare. La fel ca în etapa precedentă, fiecare concurent are câte patru vieți. 

Cel care pierde va intra la votul publicului, alături de Carmen Grebenișan. Telespectatorii vor decide cine merge mai departe. 

24-05-2023
18:46

Carmen Grebenișan și Dan Ursa, egalitate în ultimul joc

Carmen Grebenișan și Dan Ursa dispută a doua etapă a Jocului de Imunitate din marea finală Survivor. Ambii mai au câte două vieți din patru, câte aveau la început. 

Unul dintre ei se va lupta cu Andrei Krișan în următoarea etapă a jocului, care va fi și ultima. 

24-05-2023
18:36

A început a doua etapă a jocului din finală

Carmen Grebenișan și Dan Ursa se vor lupta în cea de-a doua etapă a jocului din marea finală Survivor. Andrei Krișan a câștigat-o pe prima, așa că nu li se va alătura acum, ci în ultima etapă. 

Proba este una eliminatorie, sistemul fiind tot unul bazat pe vieți, de data aceasta patru lan număr. 

24-05-2023
18:25

Ce se întâmplă cu finaliștii Survivor la ultimul joc

Carmen Grebenișan și-a pierdut toate viețile la jocul din finală, iar duelul a continuat între Dan Ursa și Andrei Krișan. În final, Krișan a câștigat această etapă, iar la următoarea va putea sta pe bancă. 

În etapa finală, care va avea un singur câștigător, toți cei trei finaliști vor intra pe traseu, după cum a explicat Daniel Pavel. 

24-05-2023
17:48

Andrei Krișan a câștigat prima etapă a jocului de astăzi

Andrei Krișan a obținut cel mai bun timp la prima etapă a jocului din marea finală. Pe locul următor se află Dan Ursa, urmat de Carmen Grebenișan.

Aceștia din urmă au câte patru vieți și se vor lupta pe traseu, fără Andrei Krișan, care va rămâne pe bancă în timpul acestei probe. 

24-05-2023
17:41

Cum se va desfășura finala Survivor 2023

Daniel Pavel le-a explicat celor trei concurenți cum se va desfășura ultimul joc al acestui sezon, care va fi în trei etape. În primă fază, concurenții vor disputa un joc de calificare contra timp. La cel de-al doilea traseu, vor juca doar cei care au pierdut.

La ultimul loc, toți concurenții vor juca, iar cel care va câștiga va intra automat în marea finală. Ceilalți doi vor intra la votul publicului. 

24-05-2023
17:31

Începe ultimul joc de la Survivor România 2023. Foștii concurenți îi susțin pe cei trei finaliști

Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan vor disputa ultimul joc al acestui sezon de la Survivor România. Jocul va avea trei etape, după cum a anunțat prezentatorul Daniel Pavel. 

Prezentatorul a mai anunțat o recompensă a ultimului sezon, și anume sosirea foștilor concurenți din acest sezon. Mai mulți foști coechipieri au venit în finală pentru a-i susține pe cei trei în lupta pentru marele premiu. Printre cei care au venit în finală se numără Gheboasă, Răzvan Danciu, Lucianna Vagneti, Kamara, Alin Chirilă și Jorge. 

Astăzi, 24 mai, are loc finala Survivor România 2023. Telespectatorii își vor putea vota favoriții în cadrul unui Consiliu live. Câștigătorul va pleca acasă cu trofeul, dar și cu 100.000 de euro.

Finala Survivor România 2023, ediția din 24 mai. Trei concurenți se luptă pentru marele premiu

Sezonul a început cu câte 12 Faimoși și 12 Războinici, iar alți concurenți au venit pe parcursul competiției. Concurenții au luptat pe traseu, au avut parte de conflicte și au legat prietenii de-a lungul celor cinci luni petrecute în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Dintre toți, doar trei au ajuns până în marea finală, iar unul singur va fi marele câștigător. Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan sunt cei trei concurenți care se vor lupta pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

În urma Consiliului tribal de marți seară, Alexandra Ciomag a fost eliminată de la Survivor România și a ratat șansa de a lupta în marea finală, care este în această seară, de la 20:30, live pe Pro TV și pe VOYO.

ADVERTISEMENT

Concurenții au dat totul pe traseu în semifinală, iar Dan Ursa a reușit să câștige colanul de imunitate, astfel că s-a calificat direct în marea finală. Alexandra Ciomag a obținut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, iar competiția s-a terminat pentru ea aseară.

Astfel, concurenții care au intrat la votul publicului au așteptat cu sufletul la gură să afle cine va intra în finala de astăzi. Alexandra Ciomag s-a declarat mândră de faptul că a reușit să ajungă atât de departe. În marea finală, câștigătorul va fi ales tot de public, în cadrul unui nou Consiliu live.

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte mândră și fericită că am ajuns până în acest punct. Nu m-aș fi gândit niciodată să ajung până în semifinală. Vă doresc mult succes și fie ca cel mai bun să câștige”, a declarat fosta Războinică înainte de a părăsi Consiliul.

Cine are cele mai mari șanse să câștige Survivor România 2023

Potrivit cotelor de pariuri de săptămâna trecută, Carmen Grebenișan și Dan Ursa erau la egalitate, astfel că ambii au șanse de a câștiga trofeul Survivor România 2023 și premiul de 100.000 de euro. Cei doi aveau o cotă de 4,00, după cum a precizat FANATIK. Andrei Krișan avea o cotă de 5,00.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în urmă cu câteva zile, Crina Abrudan a dezvăluit cine crede că va fi marele câștigător. Fosta Faimoasă din acest sezon consideră că premiul cel mare ar putea fi câștigat de Carmen Grebenișan.

Creatoarea de conținut are o comunitate mare de fani în mediul online și este foarte susținută de public. Din acest motiv, Crina Abrudan crede că ea are cele mai mari șanse să câștige.

Alin Chirilă, care era cel mai eficient concurent din acest sezon, înainte de a fi eliminat, mizează tot pe Carmen Grebenișan. Fostul concurent spera ca Ștefania Stănilă să câștige, dar sportiva a fost eliminată săptămâna trecută. ,

ADVERTISEMENT