Life
notix pixel id

Cine a câștigat Te cunosc de undeva 2021. Surpriză mare în Sezonul 16

15.05.2021 | 23:29
Cine a câștigat Te cunosc de undeva 2021. Surpriză mare în Sezonul 16
Cine a câștigat Te cunosc de undeva 2021. Surpriză mare. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Emisiunea „Te cunosc de undeva” are finala sâmbătă, de la ora 20:00. Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri despre cine ar putea fi marele câștigător al sezonului cu numărul 16.


Update, ora 23:29. Te cunosc de undeva Sezonul 16 și-a decis câștigătorii. Radu Ștefan Bănică s-a clasat pe locul 5, Liviu și Andrei pe poziția a 4-a, Ana și Raluka au ocupat ultimul loc de pe podium, Pepe și-a adjudecat locul secund, iar prima poziția a fost obținută de Romică Țociu și Adriana Trandafir, marii câștigători ai acestui sezon.


În această seară, de la ora 20:00, fanii emisiunii vor putea să afle cine este marele câștigător al sezonului 16. Sunt cinci concurenți care se luptă pentru premiu.

ADVERTISEMENT

Cine va câștiga finala „Te cunosc de undeva”

Liviu Vârciu a fost cel care a dat detalii despre posibilul câștigător de la emisiunea la care participă, alături de Andrei Ștefănescu. Astfel, el a „dat din casă” și a spus cine va pleca acasă cu premiul.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu s-au întâlnit săptămâna trecută și au făcut un live stream pentru fanii lor. Printre subiectele de discuție a fost și finala  emisiunii „Te cunosc de undeva”.

ADVERTISEMENT

Fanii au fost, desigur, curioși să afle cine va fi cel declarat învingător, având în vedere că este o emisiune înregistrată și filmările au avut deja loc.

Întrebat pe live cine va câștiga competiția, Liviu Vârciu a dat un nume. El a spus că Pepe va fi cel care, probabil, va câștiga. Mai mult, el a dezvăluit că el și Andrei Ștefănescu nu vor participa la această emisiune în continuare.

ADVERTISEMENT

”La Te Cunosc de Undeva, eu cu Andrei nu vom mai fi, poate Pepe”, a spus Liviu Vârciu.

Sunt cinci concurenți în finala de la „Te cunosc de undeva”

În bătălia pentru marele premiu de la finala „Te cunosc de undeva”sunt cinci persoane. Este vorba despre Radu Bănica, Pepe, Raluka şi Ana Baniciu, Romică Țociu şi Adriana Trandafir, Liviu Vârciu şi Andrei Ștefănescu.

Pepe trebuie să intre în pielea lui Whoopi Goldberg, Adriana Trandafir și Romică Țociua trebuie să îi reprezinte pe Liza Minnelli și Joel Grey, în timp ce Ana și Raluka trebuie să le intepreteze pe Cher și Meryl Streep.

ADVERTISEMENT

Tot în finala acestei emisiuni, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu vor avea rolurile lui Freddie Mercury și Elvis Presley, iar Radu Ștefan Bănică  trebuie să intre în pielea lui Gene Kelly.

„Cinci din cei opt competitori care ne-au delectat cu transformările lor vor lupta pentru marele nostru trofeu. Ceilalți trei artiști, nefinaliști, se vor transformă săptămâna viitoare în jurați și vor acordă aceleași puncte că Ozana, Andreea, Cristi și Temi”, a transmis emisiunea pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri