Life

Schimbare în grilă la Antena 1. Anunț despre finala X Factor și Singur Acasă

X Factor vine cu o schimbare uriașă înainte de marea finală a sezonului cu numărul 10. Modificarea de la Antena 1 are legătură cu și filmul Singur Acasă.
20.12.2021 | 09:37
Schimbare in grila la Antena 1 Anunt despre finala X Factor si Singur Acasa
X Factor, schimbare de ultim moment. Când are loc marea finală de la Antena 1. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Producătorii emisiunii de talent de la Antena 1 au luat o decizie de ultim moment. În felul acesta fanii producției au o surpriză neașteptată. Show-ul va fi difuzat mai devreme.

Grila de programe a suferit o mică modificare în acest sens. Concret, marea finală de la X Factor nu se va mai difuza în Ajunul Crăciunului, ci cu o zi înainte.

ADVERTISEMENT

Mai exact, joi, 23 decembrie 2021, fanii emisiunii X Factor vor afla cine este marele câștigător. Finala are loc de la ora 22:15, lucru care face loc producției „Singur Acasă”.

X Factor, schimbare de ultim moment. Când are loc marea finală de la Antena 1

Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani și telespectatori, care așteaptă cu sufletul la gură să afle cine este marele câștigător.

ADVERTISEMENT

Jomajii, Andrei Duțu, Nick Casciaro și Bryana Holingher sunt cei patru concurenți care se vor lupta pentru premiul cel mare de la X Factor.

„Îmi pun speranțele că o să fac o figură cel puțin la fel de frumoasă ca anul trecut”, a declarat Florin Ristei, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

Finala X Factor din 23 decembrie 2021 mută în felul acesta filmul deja tradiție „Singur acasă”, care se va difuza în data de 24 decembrie 2021.

Antena 1, maraton cu seria Singur Acasă, în Ajun de Crăciun

Postul de televiziune Antena 1 a înlocuit în felul acesta show-ul de talent cu trei dintre cele mai iubite filme pentru sărbătorile de iarnă.

ADVERTISEMENT

Iubitorii filmele Singur Acasă au motive de bucurie, asta pentru că Ajunul Crăciunului aduce un maraton de filme. Toate cele 3 părți ale producției vor fi pe sticlă.

Vineri, pe 24 decembrie, începând cu ora 20:30, se difuzează „Singur Acasă 1”. Ulterior, de la ora 22:00, Antena 1 aduce în fața telespectatorilor „Singur Acasă. Pierdut în New York”.

Apoi, de la 00:30 este programată a treia parte a producției „Singur Acasă 3”, film care îl are în rol principal pe actorul Alexander David Linz.

ADVERTISEMENT