Life

Finala X Factor România, explozivă! Monica Anghel, Florin Salam și Adrian Daminescu, duete cu concurenții

18.12.2020 | 18:24
Finala X Factor Romania exploziva Monica Anghel Florin Salam si Adrian Daminescu duete cu concurentii
ADVERTISEMENT

Finala X Factor România 2020 este una cu totul deosebită! În ultima gală a concursului muzical de la Antena 1, telespectatorii au ocazia să îi vadă pe scenă pe cei patru finaliști cântând alături de artiști consacrați.

Mai exact, fiecare finalist, inclusiv trupa Super 4, protagonizează un moment special cu un cântăreț cunoscut din țara noastră, iar una din marile surprize este prezența pe scenă a lui Florin Salam, al cărui nepot, Adrian Petrache, luptă pentru marele premiu.

ADVERTISEMENT

Trupa Super 4 va cânta alături de vcelebra artistă Raluka, iar momentul pe care l-au pregătit este unul cu totul special.

Finala X Factor România îl aduce pe Florin Salam pe scenă

„M-am bucurat foarte mult de propunerea aceasta, băieții sunt foarte, foarte talentați, eu îi ascultasem și m-a emoționat momentul lor din audiții. Despre asta e muzica, despre emoție. I-am cunoscut la repetiții și inițial mi s-au părut puțin timizi, dar în momentul în care am început să cântăm s-a dezlănțuit totul. Abia aștept momentul din marea finală, se va dezlănțui tot talentul!”, a spus Raluka înainte de marea finală, pitrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

Sonia Mosca, cealaltă finalistă de la X Factor, urcă pe scena X Factor România în seara marii finale alături de Monica Anghel, iar Deliei i-a fost destul de greu să găsească o cântăreață cu care concurenta din echipa ei să se potrivească.

Andrada Precup, duet de excepție cu Adrian Daminescu

Solista nevăzătoare din echipa lui Bănică, Andrada Precup, a pregătit deja un moment emoționant alături de marele cântăreț Adrian Daminescu: „Ștefan Bănică s-a gândit la mine și bine a făcut pentru că am cunoscut-o pe Andrada și a ajuns foarte repede la sufletul meu, iar colaborarea noastră este una foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

Are emoții, dar eu am sfătuit-o să le ia pe toate și să le canalizeze în piesă, ca niște emoții personale, constructive și sigur va fi foarte bine”.

finala x factor
Florin Salam, Loredana Groza și nepotul său, Adrian Petrache, la repetiții. Foto: Instagram

Cea mai mare surpriză din finala X Factor 2020, fără doar și poate, duetul pe care îl vor susține nepotul și unchiul din familia Salam: Adrian Petrache, respectiv Florin Stoian.

ADVERTISEMENT