Life

Finaliști Asia Express 2021. Încă o eliminare surpriză. Ce echipe au ajuns în marea finală / Update

Ultima zi de dinaintea finalei este plină de emoții pentru concurenți. O nouă echipă s-a ales cu un cufăr în ediția 40 a sezonului 4 din Asia Express.
24.11.2021 | 23:34
Finalisti Asia Express 2021 Inca o eliminare surpriza Ce echipe au ajuns in marea finala  Update
Finaliști Asia Express 2021. Ce echipe ajung în marea finală
ADVERTISEMENT
24-11-2021
21:36

Lidia şi Estera Buble, eliminate. Mihai şi Elwira Petre, în finală

Ghinionul nu le-a ocolit pe surorile Buble. Nestemata roşie a fost în cufărul lor, iar ele pleacă acasă. Mihai şi Elwira Petre, respectiv Cuza şi Emi se vor duela în finala de duminică a Asia Express.

24-11-2021
21:11

Emi şi Cuza, primii finalişti ai sezonului 4 de Asia Express

Emi şi Cuza au ajuns în finală, după ce au câştigat şi proba de azi. Mihai şi Elwira Petre au terminat ultimii şi au acum 2 cufere, în vreme ce surorile Buble au una. Nestemata roşie este într-una din ele.

24-11-2021
20:30

Elwira Petre, în lacrimi în Israel

Elwira Petre a început să plângă de furie în timpul unei probe, supărată că ea şi Mihai Petre nu reuşeau să găsească o maşină şi să ajungă la locul indicat pe hartă.

Nici după ce au găsit maşină lucrurile nu au mers mai bine, întrucât aceştia s-au rătăcit în drumul spre locaţie.

Pare o zi destul de dificilă pentru cei doi, care au avut mai multe probleme astăzi, în timpul provocărilor.

24-11-2021
19:59

Emoţii pentru Mihai Petre

Mihai şi Elwira Petre nu au avut noroc la prima provocare a zilei şi au terminat ultimii. Astfel, ei au fost nevoiţi să primească un cufăr de la Irina, în care ar putea fi nestemata roşie.

Piatra roşie aduce eliminarea din competiţie.

24-11-2021
18:39

Momente emoţionante cu Cuza şi Elwira Petre

Emi a dezvăluit în timpul emisiunii că şi-a cerut iubita de soţie.

Cuza a fost vizibil emoţionat pentru prietenul său: “Am plâns de bucurie pentru prietenul meu şi de ciudă pentru că mi-a luat-o înainte”, a spus acesta.

Un alt moment emoţionant a avut-o ca protagonistă pe Elwira Petre, care a arătat un desen al fetiţei sale, soţia lui Mihai Petre având lacrimi în ochi.

Trei echipe au rămas în cursă pentru finala Asia Express – Drumul Împăraților.

Toți concurenții luptă din greu încercând să-și păstreze locul în competiție.

În ediția 40 a sezonului 4 din Asia Express, Lidia Buble și Estera au primit un cufăr, iar culoarea nestematei le va decide soarta.

Finaliști Asia Express 2021. Încă o eliminare surpriză? Ce echipe ajung în marea finală

Încă o echipă este în pericol de a pleca acasă. Lidia Buble și Estera au ajuns ultimele la Irina Fodor după o cursă dificilă și foarte solicitantă. În momentul în care au aflat că au primit cufărul, cele două surori nu și-au mai putut stăpâni lacrimile. Fetele s-au certat de mai multe ori pe traseu, iar acest lucru le-a făcut să se claseze pe ultima poziție.

ADVERTISEMENT

“Mi-e ciudă că ne blocăm în jocuri super mici. În loc să ne distrăm, noi ne-am certat. De mâine o să fiu alta. Dacă mai luăm una ne cresc șansele să ieșim din competiție”, a spus Lidia Buble.

Lidia Buble și Estera
Lidia Buble și Estera

Irina Fodor i-a anunțat pe concurenți că există trei cufere cu nestemate, pentru cei care ajung pe ultimul loc.

ADVERTISEMENT

Emi și Cuza au câștigat ultimul joc de amuletă

Cele trei echipe rămase în cursă, Lidia Buble și Estera, Cuza și Emi, Mihai Petre și Elwira, au participat la ultimul joc de amuletă de la Asia Express Drumul Împăraților.

Toți au încercat să facă tot ce le-a stat în putere pentru a câștiga amuleta, dar și premiul de 1000 de euro. În final, cei mai rapizi au fost Cuza și Emi, care au arătat din nou că sunt o echipă puternică.

ADVERTISEMENT

“În sfârșit avem și noi două amulete. Suntem cei mai fericiți”, au spus băieții la final.

Irina Fodor le-a făcut și o surpriză celor șase semifinaliști. Aceștia au primit scrisori de la cei dragi. Mihai și Elwira Petre au primit chiar și un desen din partea fiicelor lor.  Lidia Buble și Estera au fost atât de emoționate încât au început să plângă, în timp ce Emi s-a hotărât să facă pasul cel mare. Și-a cerut iubita în căsătorie.

ADVERTISEMENT

“A fost lângă mine în niște perioade grele și o iubesc. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut-o niciodată și nu vreau să o mai fac. Iuțu, vrei să te măriți cu mine?”, a spus Emi la Antena 1.

ADVERTISEMENT