Life

Tensiune și bătălie la propriu între finaliștii Asia Express. Mihai Petre, lovit prea tare de Elwira. Cuza și Emi s-au certat: „Îmi rupi mâna”

Finaliștii Asia Express au intrat într-o bătălie, la propriu, pe ultima sută de metri. Elwira l-a lovit prea tare pe Mihai Petre într-o zonă sensibilă, iar Emi și Cuza s-au înjurat.
28.11.2021 | 21:56
Tensiune si batalie la propriu intre finalistii Asia Express Mihai Petre lovit prea tare de Elwira Cuza si Emi sau certat Imi rupi mana
ADVERTISEMENT

Tensiunea și-a spus cuvântul în finala Asia Express. Probele dificile prin care au trecut cei 4 concurenți în Tel Aviv i-a făcut să-și piardă cumpătul.

S-au ajuns la discuții aprinse chiar între coechipieri, în cadrul unei probe care le-a solicitat tact și forță fizică.

ADVERTISEMENT

Emi și Cuza au ajuns primii în Fauda Base, cea mai mare bază militară din Israel, aflată la 40 de kilometri de Tel Aviv.

Finaliștii de la Asia Express s-au întrecut la antrenamentele de la Fauda Base

Finaliștii au învățat o serie de tehnici militare, însă unii dintre coechipieri s-au întrecut cu forța, existând și câteva mici accidentări.

ADVERTISEMENT

Concurenții au avut la dispoziție un singur minut pentru a se îmbrăca în hainele de militari. Vedetele trebuiau să facă exact ce au fost înstruiți.

„Bă, prostule, îmi întorci degetele. Stai, mă, dracului! Ăsta a intrat un luptător. Mi-ai întors mâna. Tu nu îți dai seama. Fac antrenamentul cu tine, să înveți mișcarea. Îmi rupi mâna”, se plângea Cuza văzând că Emi ia mult prea în serios antrenamentul.

ADVERTISEMENT

„Mi s-au părut grele exercițiile, pentru că erau multe etape, cu bețe, cu cuțite, Ba uitam mișcarea spre stânga, ba spre dreapta. Ne tăiam cu lama la mâini”, a povestit Mihai Petre.

Elwira l-a rănit pe Mihai Petre

Elwira s-a descurcat atât de bine la antrenamente, încât la un moment dat l-a lovit prea tare pe soțul ei, Mihai, acesta șchiopătând ușor.

ADVERTISEMENT

Blondina și-a cerut scuze de la soțul ei, spunându-i că nu și-a dat seama în nicio clipă că a fost atât de dură.

Finaliștii au avut o serie de misiuni în Israel. În primele 3, au trebuie să găsească niște coduri secrete pentru a deschide o tabletă pe care au primit-o.

Introducând codul corect, aceștia au primit întrebări de cultură generală de la foștii concurenți. Întrebările erau legate de tot ce au învățat până acum din aventura lor, finala fiind gândită ca un adevărat puzzle.

Mihai Petre și soția lui și Emi și Cuza au mers cot la cot până aproape în ultima clipă. Lupta a fost atât de strânsă încât la un moment dat a provocat frustrări în interiorul echipelor.

Ambele echipe au avut și noroc. Mihai și Elwira au fost norocoși când au trebuit să vândă înghețată pe o plajă, căci au dat de un grup de români, iar printre doamne unele erau fanele coregrafului.

 

ADVERTISEMENT