Finalul unei ERE! Căpitanul Germaniei s-a retras: "Imposibil de descris!"

Mijlocaşul german, Bastian Schweinsteiger, şi-a anunţat retragerea de la naţionala Germaniei. Jucătorul în vîrstă de 31 de ani a discutat cu Joachim Low şi a luat această decizie.

"Dragi suporteri ai echipei naţionale a Germaniei, tocmai au discutat cu selecţionerul şi l-am rugat să nu mă mai ia în considerare pentru viitoare convocări deoarece doresc să mă retrag. Doresc să mulţumesc fanilor, Federaţiei şi staff-ului tehnic al naţionalei.

În 120 de meciuri pentru echipa naţională am trăit momente superbe, imposibil de descris în cuvinte. Low a ştiut cît de important a fost turneul din Franţa pentru mine pentru că mi-am dorit să cîştigăm titlul, dar nu a fost să fie. Prioritatea mea în acest moment este să iau deciziile corecte şi doresc echipei succes în campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2018", a scris germanul pe o reţea de socializare.

Schweinsteiger a jucat din anul 2004 la naţională. A cîştigat titlul mondial în 2014 şi, în 2008, a jucat finala Euro împotriva Spaniei, 0-1.

Din păcate, în aceste zile, mijlocaşul a mai aflat o veste proastă. Jose Mourinho a declarat că nu se va mai baza pe el şi a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua a clubului.