Fotbal intern

Finaluri încinse în meciurile FCSB – Gaz Metan Mediaș! Câte goluri s-au marcat în prelungiri. Video

07.03.2021 | 23:19
Finaluri incinse in meciurile FCSB  Gaz Metan Medias Cate goluri sau marcat in prelungiri Video
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat cu 1-0 meciul cu Gaz Metan Mediaș după un gol marcat în minutul 90+2 de Florin Tănase. În ultimele meciuri directe a devenit o tradiție să se înscrie după minutul 90. 

Cu acest succes obținut în prelungiri, FCSB și-a conservat locul 1 în fața celor de la CFR Cluj. Campioana a așteptat timp de 90 de minute un pas greșit al rivalilor, însă în prelungiri căpitanul Tănase și-a dus din nou echipa pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Finaluri încinse în meciurile FCSB – Gaz Metan Mediaș! 4 goluri marcate în prelungiri

Ultimele două confruntări au fost și ele decise cu goluri marcate în prelungiri. În tur, pe 23 noiembrie, FCSB a câștigat cu 3-2 meciul de la Mediaș cu un gol marcat din penalty de Sergiu Buș, în minutul 90.

A fost o dispută foarte spectaculoasă în care FCSB a condus de două ori grație golurilor marcate de Olaru (11, 31). Gaz Metan a revenit de fiecare dată prin Deaconu (16) și Valente (60). În minutul 90, Octavian Popescu a scos un penalty și r0ș-albaștrii s-au impus grație golului marcat de Sergiu Buș.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Meci nebun în play-off pe Arena Naţională! Adi Petre şi Juel Nielsen au marcat în prelungiri

În stagiunea trecută în play-off, pe Arena Națională, s-a jucat un alt meci nebun între FCSB și Gaz Metan Mediaș. Spre deosebire de celelalte dueluri, de această dată s-au marcat două goluri în prelungiri.

Florin Tănase a deschis scorul în minutul 12, însă oaspeții au egalat prin Sergiu Buș, în minutul 57. Adrian Petre a marcat în minutul 90+3 din lovitură de la 11 metri, însă Gaz Metan a egalat un minut mai târziu grație reușitei lui Thomas Juel Nielsen.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Pentru Adrian Petre, golul din meciul cu Gaz Metan Mediaș din play-off avea să fie singurul înscris în campionat pentru FCSB. Atacantul nu a confirmat așteptările și a fost cedat la Cosenza. La începutul anului, Petre s-a întors în Casa Pariurilor Liga 1 la UTA Arad.

Florin Tănase duce FCSB pe primul loc!

După meciul decis de Florin Tănase pe Arena Națională, FCSB revine pe primul loc în clasament cu 57 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj. De cealaltă parte, Gaz Metan Mediaș bifează a patra înfrângere la rând.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Mihai Teja rămâne pe locul 12 în clasament cu 28 de puncte. Dacă Dinamo va bate luni pe FC Voluntari, trece peste medieșeni în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1.

  • 4 goluri s-au înscris în prelungiri în ultimele 3 meciuri directe
  • 1 este locul ocupat de FCSB în clasament

  • (P) Cota BETANO pentru UTA Arad – FCSB: 1,79 este cota pentru “2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT