Fotbal intern

Au primit lovitura! SCANDALUL care îi lasă FĂRĂ finanţator

În urmă cu aproximativ două luni, ACS Poli Timişoara părea că a prins colacul de salvare! Înglodat în datorii, de soarta clubului avea să se intereseze omul de afaceri Viorel Tudose, cel care...
16.07.2016 | 11:17
Au primit lovitura SCANDALUL care ii lasa FARA finantator

În urmă cu aproximativ două luni, ACS Poli Timişoara părea că a prins colacul de salvare! Înglodat în datorii, de soarta clubului avea să se intereseze omul de afaceri Viorel Tudose, cel care şi-a propus să-l preia. Nu în orice condiţii, după cum chiar el a spus-o!

Oamenii s-au aşezat la masa negocierilor… Care au durat, iar Tudose părea, la un moment dat, că va face fericită o echipă, dar şi un întreg oraş. Departe însă ca lucrurile să curgă liniştit.

”Nu vin la Timişoara să plătesc golănia şi şmecheriile altora”, spunea Viorel Tudose. Omul de afaceri aflase, iniţial, că ACS are datorii de 1,1 milioane de euro. În cîteva luni, acestea au ajuns la 1,7 milioane şi nici pe departe să se oprească. Este vorba de salarii neplătite către jucători.

Probleme cu procesul

Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că Viorel Tudose a fost informat de către avocaţii lui că problemele la clubul din Banat sînt mult mai grave. ”Datoria ar putea creşte cu încă vreo şase milioane de euro! Nu e deloc simplu, Tudose e om de afaceri, nu aruncă, aşa, cu banii…”, a comentat o sursă de pe lîngă echipa din Timişoara.

Problemele ar fi început vara anului trecut. Curtea de Conturi a făcut  un control la club, iar de atunci Primăria şi Consiliul Local nu au mai finanţat cu nici un leuţ echipa. De acolo a venit şi decăderea, care a culminat cu retrogradarea în liga secundă. Mai mult, ultima lovitură a căzut ca un trăznet peste şefii lui Poli, care îşi văd, astfel, alungat şi finanţatorul în care-şi puneau mari speranţe. Curtea de Conturi a cerut ca ACS Poli să dea înapoi sumele de bani venite de la Primărie şi Consiliul în perioada 2012-2015, adică vreo 6 milioane de euro!

Primăria a dat în judecată Curtea de Conturi, însă situaţia în care se scaldă clubul l-a făcut pe Tudose să se retragă. ”Bine, e un proces… Dar dacă va cîştiga Curtea de Conturi? Ce face Tudose, se vede cu o datorie de încă vreo şase milioane de euro!”, a comentat sursa.

Are patru variante!

Viorel Tudose nu va renunţa însă la a finanţa un club. Se pare că are deja cîteva oferte. ”Sînt două echipe din Liga 1, care îl voiau finanţator şi în perioada în care discuta cu cei de la Timişoara, dar au apărut alte două echipe din a doua ligă, cu obiectiv promovarea. Probabil, la începutul săptămînii viitoare se va decide încotro o va apuca”, a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, un apropiat al omului de afaceri.

Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB...
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB pierde toate meciurile ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat...
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat de la două plante cumpărate de la pepinieră: "Avem clienţi care revin anual"
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Vinete marinate. O rețetă celebră, vedetă în marile restaurante
Vinete marinate. O rețetă celebră, vedetă în marile restaurante
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”