Sport

Finanţatorul propus de Gigi Becali refuză FCSB-ul: „Nu vreau echipa! I-o las lui”

Helmuth Duckadam a refuzat propunerea ironică a lui Gigi Becali, care a spus că FCSB-ul nu va rămâne în viitor al familiei sale.
02.02.2023 | 23:22
Finantatorul propus de Gigi Becali refuza FCSBul Nu vreau echipa Io las lui
Jucătorii de la FCSB, la finalul meciului cu Farul. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul „roș-albaștrilor” a propus o serie de persoane care să preia clubul, cum ar fi: Florin Talpan, Gabi Balint, Daniel Oprița, Vcitor Pițurcă sau Helmuth Duckadam.

Helmuth Duckadam refuză propunerea lui Gigi Becali de a prelua FCSB-ul

Helmuth Duckadam a refuzat propunerea ironică a lui Gigi Becali de a prelua FCSB-ul și a spus că i-o va lăsa lui Gabi Balint, care a fost și el amintit de patronul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

„Nu am văzut ce a zis, dar e bine că m-a amintit acolo, dar nu vreau FCSB-ul. I-o las lui Gabi Balint, pentru că el este și antrenor și atunci poate să facă schimbările mai bune. Eu nu am calitate de antrenor și poate greșesc ca în meciul cu Farul. Mai bine nu.

E si trist și distractiv. Omul a fost sincer. Cum l-am lăudat cu o etapă înainte că schimbările au fost bune și au câștigat, de data asta, schimbările au fost catastrofale și s-a văzut.

ADVERTISEMENT

Am văzut că nu e mare supărare la FCSB că au pierdut acest meci, așa că nu văd de ce ne agităm noi atât”, a spus Helmuth Duckadam, la TV DigiSport.

„Nu am ce să primesc, am mai spus-o de atâtea ori că FCSB nu este Steaua!”, a fost replica lui Gabi Balint.

ADVERTISEMENT

„Nu las echipa familiei!”

Gigi Becali a vorbit despre viitorul FCSB-ului și a spus ce discuție a avut cu familia sa: „Echipa nu o las moștenire. Când mor eu, la revedere!

Nu las echipa familiei. Le-am întrebat ‘Vreți să nu apăreți în presă? Terminați cu FCSB’. Ele nu vor să fie în presă, vor să fie liniștite”.

ADVERTISEMENT

„Echipa nu va dispărea. O ia Talpan. O iau Pițurcă și Tudorel Stoica. O iau Oprița cu Balint și Popa. Duckadam. Să facă ei”, a mai spus Gigi Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,37 este cota pentru „șansă dublă: 12” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT