Sport

Finlanda – Belgia, confruntare istorică pentru nordici. Care sunt cele mai tari pariuri combo din acest meci

Finlanda și Belgia sunt adversare în ultima etapă din Grupa B și ar putea merge împreună în optimile Euro 2020. FANATIK îți prezintă cele mai tari pariuri combo din partida de la St. Petersburg.
20.06.2021 | 20:22
Finlanda  Belgia confruntare istorica pentru nordici Care sunt cele mai tari pariuri combo din acest meci
ADVERTISEMENT

Belgia este pe primul loc în Grupa B de la acest Campionat European. „Dracii roșii” au punctaj maxim după primele două etape și sunt ca și calificați în optimi, acolo unde ar putea ajunge și finlandezii, care se află la prima participare din istorie.

Finlanda poate scrie istorie la Euro 2020

Finlanda a debutat cu dreptul la Euro 2020. În primul joc, disputat la Copenhaga, naționala lui Markku Kanerva s-a impus cu scorul de 1-0. Singurul gol al confruntării cu Danemarca a fost marcat de Pohjanpalo, în minutul 60.

ADVERTISEMENT

„Bufnițele-vultur” au beneficiat și de conjunctura specială în care s-a disputat a doua jumătate a meciului cu danezii. În minutul 43, Christian Eriksen a suferit un stop cardio respirator, chiar pe teren, partida fiind întreruptă timp de o oră și jumătate.

Totuși, la finalul celei de-a doua etape, finlandezii au rămas doar cu cele trei puncte câștigate pe stadionul Parken. Al doilea joc de la Euro 2020 s-a terminat cu un eșec pentru fotbaliștii lui Kanerva, care au pierdut în fața Rusiei, scor 0-1 (A. Miranchuk 45+2).

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru combo: Egalitate, sub 2,5 goluri și peste 9,5 cornere este 10,00.

Finlanda, palmares pozitiv cu Belgia

Marea rivală a Finlandei la accederea în optimi este Rusia. Una dintre gazdele Euro 2020 va juca la Copenhaga, cu Danemarca, o națională ieșită din calculele calificării. Prin urmare, jucătorii antrenați de Markku Kanerva au nevoie de un rezultat mare în fața Belgiei, care ar putea menaja totuși câteva vedete pentru ultimul meci din Grupa B.

ADVERTISEMENT

În caz de egalitate de puncte între Finlanda și Rusia, avantajată este naționala lui Stanislav Cherchesov, datorită rezultatului direct. În ceea ce privește golaverajul, rușii au marcat un singur gol și au încasat trei, în timp ce finlandezii au punctat o dată, de atâtea ori de câte au și primit gol.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru combo: Belgia să câștige, peste 3,5 goluri și peste 9,5 cornere este 7,00.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre Finlanda și Belgia e programat luni, 21 iunie, luni de la ora 22:00. Va fi a 12-a partidă directă dintre cele două reprezentative. Până la acest moment, palmaresul este în favoarea nordicilor, care au câștigat de nu mai puțin de patru ori.

Trei victorii au fost revendicate de Belgia, iar alte patru confruntări s-au terminat la egalitate. De altfel, cele patru remize au fost înregistrate în chiar ultimele patru confruntări directe dintre cele două naționale.

Ultimul Belgia – Finlanda a avut loc în 2016, amical terminat la egalitate, scor 1-1. În meciuri oficiale, „dracii roșii” și „bufnițele-vultur” s-au întâlnit ultima dată în preliminariile lui Euro 2008. Finlanda a câștigat acasă, scor 2-0, în timp ce în Belgia s-a terminat nedecis, scor 0-0.


  • (P) 28,00 este cota oferită de Casa Pariurilor pentru combo: Finlanda să câștige, peste 2,5 goluri și peste 8,5 cornere. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT