Fotbal intern

“Avem două variante” Cu ei discută să-l schimbe pe Piţi

FINLANDA - ROM NIA. UPDATE 15.10: Burleanu a anunţat că are variante să-l înlocuiască pe Piţurcă. FANATIK.RO vă prezină filmul ultimelor zile ale lui Piţurcă la naţională. Totodată, FRF...
15.10.2014 | 08:20
Avem doua variante Cu ei discuta sal schimbe pe Piti

FINLANDA – ROM NIA. UPDATE 15.10: Burleanu a anunţat că are variante să-l înlocuiască pe Piţurcă. FANATIK.RO vă prezină filmul ultimelor zile ale lui Piţurcă la naţională. Totodată, FRF are pregătite şi două variante pentru postul de selecţioner. Este vorba de Boloni şi Olăroiu.  

FINLANDA – ROM NIA. UPDATE Ora 13:07 / Burleanu susţine că Piţurcă nu are cum să parafeze un contract au arabii din moment ce nu l-a reziliat pe cel cu Federaţia. “Eu n-am în momentul de faţă informaţii că s-ar fi semnat. Ştiţi foarte bine, procedural nu ai cum să semnezi cu un club pînă nu ai încheiat contracul cu celălalt angajator. Imediat cum venim la Bucureşti, o să vă putem prezenta toate aceste detalii contractual, astfel încît să nu mai fie un subiect de dezbatere”, a spus Burleanu pentru Dolcesport.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

FINLANDA – ROM NIA. UPDATE Ora 10:00 / Presa din Arabia Saudita scrie că Victor Piţurca a parafat deja un contract cu gruparea Al Ittihad, acolo unde va primi un salariu fabulos. Conform ziarului Al Eqtisadiah, selecţionerul va prelua formaţia din Jeddah după meciul cu Finlanda şi va rămîne în Arabia Saudită pentru următoarele două sezoane. “Surse autorizate au dezvăluit că selecţionerul Romaniei, Victor Piţurcă, cel poreclit Satana, a semnat un contract pentru a antrena echipa saudită în următorii doi ani, perioadă în care va cîştiga pînă la 4 milioane de euro pe sezon”, scriu arabii, citaţi de ziare.com.

pitiiii

FINLANDA – ROM NIA ar putea fi ultima partidă pe care naţionala noastră o dispută cu Piţurcă pe bancă! Aşa cum se zvonise încă dinaintea meciului cu Grecia, se pare că selecţionerul s-ar fi înţeles cu Al-Ittihad Jeddah din Arabia Saudită şi va pleca imediat după jocul de marţi, variantă ce ar confirma ceea ce presa arabă susţinuse de la bun început. În luna septembrie, saudiţii anunţaseră că Piţurcă o va prelua pe Al-Ittihad pe data de 16 octombrie. Dacă va părăsi naţionala, Victor Piţurcă va fi nevoit fie să ajungă la o înţelegere cu Federaţia, fie să plătească 700.000 de euro, clauza de reziliere unilaterală.

FINLANDA – ROM NIA. Boloni a fost contactat deja de Burleanu. A garantat calificarea!

Iar întîmplările de luni seară din hotelul unde este cazată echipa naţională la Helsinki stau mărturie! Conform surselor federale, între Răzvan Burleanu, staff-ul federal şi Victor Piţurcă este o ruptură majoră! “De cînd delegaţia a decolat spre Finlanda, s-au format două grupuri care nu comunică absolut deloc, federalii pe de o parte şi stafful lui Piţi, de cealaltă parte. Este o atmosferă apăsătoare, o linişte care anunţă furtuna şi iminenta despărţire de Piţurcă. Atacurile indirecte ale selecţionerului la adresa lui Burleanu de la conferinţa de presă de la Mogoşoaia l-au iritat teribil pe preşedintele FRF. Iar egalul cu Ungaria şi jocul prost din repriza secundă cu o naţională mediocră au pus capac. Practic, Piţurcă nu a schimbat o vorbă cu Burleanu duminică şi luni, iar la discuţiile de la hotel, federalii şi selecţionerul se evită. Mai mult, federalii au stat la un pahar de vorbă la hotel şi pe buzele tuturor apare numele lui Ladislau Boloni. Burleanu chiar a spus la un moment dat că l-a şi contactat deja pe Boloni, care şi-a dat acordul de principiu”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

pitiiiii

Informaţiile explică astfel de ce Ladislau Boloni a ieşit, ca niciodată cu declaraţii pompoase chiar înainte de dubla naţionalei, lucru extrem de ciudat, ţinînd cont că are o relaţie foarte bună cu Piţurcă, iar o astfel de declaraţie ar irita un selecţioner în funcţie, în mod obişnuit: “Dacă vin acum la naţională, garantez calificarea la EURO 2016, indiferent ce se întîmplă în meciul cu scandinavii. Putem bate Grecia acasă, luăm un punct în Ungaria, obţinem o victorie cu Finlanda acasă şi reuşim o dublă victorie cu Feroe.”

boloniii

Tatăl lui Burleanu, atac la Piţi: “Chiricheş nu poate juca niciodată fundaş dreapta!”

FINLANDA – ROM NIA .Mai mult decît atît, tatăl lui Răzvan Burleanu l-a taxat pe Piţurcă pentru că l-a folosit pe Chiricheş fundaş dreapta contra Ungariei.  Gică Burleanu a dezvăluit pentru FANATIK.RO că a vorbit şi cu fiul său despre situaţia de la naţională! “Îţi spun eu, că am jucat ceva fotbal la viaţa mea şi mă pricep, zic eu, puţin: Chiricheş nu poate să joace fundaş dreapta. Eu îl văd mai curînd la închidere. Are nişte calităţi care-l impun acolo, capul sus, ştie şi cu mingea, iese bine din apărare. Mai exagerează el, dar acolo e cel mai bun. Asta e părerea mea”, spune Burleanu senior.

 Tatăl şefului FRF a mai dezvăluit că, înaintea meciului cu Ungaria, l-a sunat pe Răzvan şi l-a atenţionat: ”Vezi că vin ăia ca înecaţii peste noi, că au pierdut cu Irlanda de Nord. O să fie greu, îţi spun eu!”. Gică Burleanu a avut dreptate! În partea a doua a meciului, ungurii au ieşit la joc şi au egalat pe final. Mai mult, puteau da chiar lovitura. Cît priveşte partida cu Finlanda, Gică Burleanu este convins că România nu va pierde. ”Nu ştiu dacă luăm trei puncte, dar cred că nu pierdem acolo. Să ştii că finlandezii sînt mai valoroşi decît ungurii, mai tehnici, joacă… Va fi greu”, a fost părerea lui Burleanu.

Alte variante: Olăroiu şi-ar micşora pretenţiile financiare

FINLANDA – ROM NIA. În toată această atmosferă apăsătoare, FRF a recunoscut oficial că şi-a creionat o listă cu eventualele variante, imediat după ce arabii lui Ittihad au aterizat la Bucureşti să negocieze cu Piţurcă, după jocul cu Grecia.

Cosmin Olăroiu este un nume des vehiculat şi susţinut inclusiv de Gino Iorgulescu, preşedintele LPF, cel care l-a propus cu insistenţă în ultima vreme. Situaţia de moment este una favorabilă mutării. Echipa de club Al Ahli a avut un început de campionat mai degrabă modest, cu 8 puncte cîştigate în 5 etape, iar arabii sînt nemulţumiţi, deci rezilierea nu e imposibilă. În plus, tehnicianul a declarat în cîteva rînduri că ar fi interesat de postul de la echipa naţională, ceea ce înseamnă că ar fi dispus inclusiv să îşi micşoreze pretenţiile financiare. “Eu îmi doresc să ajung selecţioner, dar e un lucru foarte delicat. Nu poţi să devii selecţioner în momentul în care echipa naţionala are aşa ceva. Bineînţeles, nu poţi refuza naţionala sau e foarte greu să o refuzi”, declara în urmă cu cîteva luni Cosmin Olăroiu.

oli

Cosmin Contra are probleme la Getafe

FINLANDA – ROM NIA. Clubul spaniol Getafe este foarte aproape de a fi vîndut unui investitor iranian, Hossein Heyadati, iar acesta se pare că ar dori inclusiv înlocuirea antrenorului, făcînd o declaraţie care a şocat toată Spania: “De mai mult timp mă preocupă să iau un club în Spania. Cred că tehnicienii iranieni trebuie să lucreze în Europa şi, cumpărînd-o pe Getafe, le voi oferi şansa să acumuleze experienţă!”

Dacă se va întîmpla aşa, iar Cosmin Contra va fi demis, “Guriţă” deveni unul dintre candidaţii din pole position la postul de selecţioner, poziţie la care a recunoscut recent că visează: ”Îmi doresc să antrenez într-o zi şi naţionala României. Cred că în momentul de faţă sînt alţi antrenori care merită mai mult decât mine să fie acolo, dar poate că într-o zi va veni şi rândul meu. Aş califica naţionala la Euro 2016, dar nu cred că poate cineva garanta calificarea. Nu cred că se va ajunge la numele meu în cazul în care Piţurcă va pleca, dar dacă voi fi sunat, bineînţeles că voi discuta”, a declarat Contra luni seară la dolcesport.

632116-608820-cosmin-contra

Reghe şi Dan Petrescu, greu de adus. Contracte fabuloase la arabi

FINLANDA – ROM NIA. Nici Dan Petrescu nu a început bine campionatul în Qatar. Echipa sa, Al Arabi, a luat doar 9 puncte în primele 6 runde. Totuşi, contractul cu noua sa formaţie, fiind proaspăt semnat, este greu de reziliat. Chiar şi aşa, “Bursucul” nu ar refuza naţionala: ”Pe mine tot timpul m-a interesat să vin la naţională. Dar trebuie să şi pot, şi să mă şi vrea cineva.”

În aceeaşi situaţie se află şi Laurenţiu Reghecampf, care are un contract beton la Al Hilal, cu un salariu pe măsură: 3,5 milioane de euro.

Tags: