Fanatik Show

FINLANDA – ROM NIA. / VIDEO “Nu mi-au plăcut niciodată improvizaţiile, Chiricheş nu trebuia folosit în dreapta!”

FINLANDA - ROM NIA. Emeric Ienei a vorbit la FANATIK SHOW despre naţionala României, acuzînd jocul practicat de echipa naţională în partida închieată la egalitate contra Ungariei. Acesta este...
13.10.2014 | 18:09
FINLANDA  ROM NIA  VIDEO Nu miau placut niciodata improvizatiile Chiriches nu trebuia folosit in dreapta

FINLANDA – ROM NIA. Emeric Ienei a vorbit la FANATIK SHOW despre naţionala României, acuzînd jocul practicat de echipa naţională în partida închieată la egalitate contra Ungariei. Acesta este de părere că jucătorii au avut momente de slăbiciune fizică şi tactică.

“Trebuie să ne creăm situaţii de a marca cu Finlanda. În meciul cu Ungaria, singurul jucător perpendicular pe poarta adversă a fost Sănmărtean. N-am jucat bine, tempo-ul jocului a fost mai încet, am avut puţine ocazii de a marca. În prima repriză au jucat mai bine, dar nu aşa cum ar fi trebuit ca să putem marca. În repriza a doua, antrenorul Dardai, i-a motivat puternic pe jucători, ei au atacat mult atunci, noi doar ne-am apărat, nici vorbă de ofensivă, iar ei au profitat de slăbiciunea noastră fizică şi tactică. Jocul la mijlocul terenului a avut de suferit, practicat de Hoban şi Pintilii, Chipciu n-a existat, iar Maxim, care este un jucător de perspectivă n-a făcut nimic.

download

Pe Rusescu îl laudă toată lumea că a marcat, dar în afară de asta a fost inexistent. N-a primit mingi şi nici nu s-a luptat prea mult, n-a avut prezenţă ofensivă. Chiricheş nu trebuia să joace fundaş dreapta, nu trebuia titularizat pe postul acesta, el nu poate ieşi din apărare, nu mi-au plăcut niciodată improvizaţiile acesta. Sîntem încăpăţînaţi. Antrenorul trebuie să-i monteze, să-i ajute psihologic, declaraţiile lui n-au liniştit spectatorii. N-am jucat foarte bine, aşa cum a zis el. Keşeru trebuia să fie folosit în locul lui Rusescu, el n-a jucat, nu s-a implicat. Să nu ne fie teamă, însă este un meci foarte greu. Trebuie să mergem cu pieptul înainte, ca să cîştigăm acest meci. Mîine avem doar şansa cîştigării, iar noi trebuie s-o exploatăm”, a declarat Ienei.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!