Fanatik Show

FINLANDA – ROM NIA. VIDEO / “Dacă batem în această seară, ne putem rezerva biletele pentru Franţa!”

FINLANDA - ROM NIA. Cosmin Contra a vorbit la FANATIK SHOW, pe Look TV despre partida din această seară a naţionalei cu Finlanda. Antrenorul celor de la Getafe este de părere că jucătorii lui...
14.10.2014 | 18:25
FINLANDA  ROM NIA VIDEO  Daca batem in aceasta seara ne putem rezerva biletele pentru Franta

FINLANDA – ROM NIA. Cosmin Contra a vorbit la FANATIK SHOW, pe Look TV despre partida din această seară a naţionalei cu Finlanda. Antrenorul celor de la Getafe este de părere că jucătorii lui Piţurcă vor avea o altă motivaţie faţă de cea avută în partida cu Ungaria, mai ales că finlandezii sînt mult mai bine cotaţi, iar acest lucru i-a ajutat să se impună şi în faţa Greciei.

“Sper să avem experienţa şi concentrarea necesară să ducem acest meci la bun sfărşit, precum în meciul cu grecii, atunci cînd jucătorii au dat totul. Cu ungurii am intrat relaxaţi la pauză, în a doua repriză n-am mai avut acea atitudine care trebuia să fie, iar acest lucru ne-a costat. Eu mă aşteptam să-i batem pe unguri şi mă aştept să ne impunem şi în faţa Finlandei. Noi i-am lăsat să intre în joc, noi le-am permis acest lucru, nu că ar fi ei jucători excepţionali. Sînt ferm convins că antrenorul n-a intrat la vestiare să le spună să se aşeze cu fundul în poartă, jucătorii au fost relaxaţi, n-au încercat să facă nimic pentru a marca. Am pierdut două puncte care s-ar putea să ne coste mult dacă nu învingem nici în această seară. Pînă la urmă şi Grecia este o echipă cu două clase peste unguri, şi i-am bătut. Dacă jucăm cu o echipă mai bună decît noi, aşa cum s-a întîmplat cu grecii, s-ar putea să fim mai siguri, să ştim ce vrem să jucăm şi să dăm totul pe teren. 

Sănmărtean nu joacă din cauza accidentării, aşa am citit. Este jucătorul care în orice moment poate să inventeze ceva, să dea o pasa genială, să creeze superioritate, are acea sclipire pe care n-am mai avut-o la naţională după Mutu. Este o pierdere mare, era singurul cu ceva diferit faţă de celilaţi. Probabil va fi introuds în a doua repriză să aducă forţă, calitate şi prospeţime, să-i suprindem. 

Cosmin-Contra_2990801

Nu-s peste noi ca valoare, dar din ce am văzut sînt solizi, fizici, au trei-patru jucători care joacă în camionate foarte bune din Europa şi ne-ar putea pune serioase probleme.  Rusescu a jucat 90 de minute cu ungurii, Bogdan Stancu are viteză, dă gol aproape meci de meci în Turcia, se poate bate cu fundaşii masivi ai Finlandei, chiar dacă nu are talia lui Keşeru. Sînt optimist, un egal e întotdeauna bun în deplasare, acolo cel mai important este să nu pierzi, dacă vom reuşi acest lucru, atunci ne putem rezerva de acum bilete pentru Franţa”, a declarat Contra la FANATIK SHOW.