Carousel hot news

FINLANDA – ROM NIA. Din Germania, acolo unde ar putea fi operat, Marica îi încurajează pe ”tricolori”

FINLANDA - ROM NIA. Accidentat la mijlocul lunii septembrie  la un antrenament al echipei de club, Konyaspor, Ciprian Marica a sperat că poate reveni în timp util pentru a prinde partida cu...
14.10.2014 | 17:46
FINLANDA - ROM NIA. Din Germania, acolo unde ar putea fi operat, Marica îi încurajează pe ”tricolori”

FINLANDA – ROM NIA. Accidentat la mijlocul lunii septembrie  la un antrenament al echipei de club, Konyaspor, Ciprian Marica a sperat că poate reveni în timp util pentru a prinde partida cu Finlanda, pe care ”tricolorii” o dispută în această seară în preliminariile Euro 2016.  Lucrurile nu au mers aşa de bine, totuşi, iar atacantul a fost nevoit să părăsească lotul naţionalei. Totuşi, nu şi-a uitat colegii, iar azi a postat pe contul de Facebook:

”Am ajuns în Germania, la clinică, pentru un nou control amănunţit. Nu mi s-a pus deocamdată un diagnostic exact, aşa că nu ştiu sigur cînd mă voi opera, dacă mă voi opera, nu ştiu deocamdată paşii care-mi vor fi recomandaţi pîna la insanătoşirea completă. Sper din suflet să revin cît mai repede pe gazon! Înainte să intru din nou la verificări, profit de ocazie şi strig împreuna cu voi: HAAAAAIII ROMAAAAANIAAAAAA! HAI, ROMANII MEI!”, a scris Marica pe pagina sa de Facebook, înainte de FINLANDA – ROM NIA.

FINLANDA - ROM NIA

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri