Fanatik Show

FINLANDA – ROM NIA. VIDEO / “Nu există un favorit în grupă! Ne calificăm sigur!”

FINLANDA - ROM NIA. Ionuţ Lupescu a abordat la FANATIK SHOW, pe Look TV situaţia calificării naţionalei la EURO 2016. Directorul tehnic al UEFA este de părere că singura întrebare pe care ar...
14.10.2014 | 19:22
FINLANDA  ROM NIA VIDEO  Nu exista un favorit in grupa Ne calificam sigur

FINLANDA – ROM NIA. Ionuţ Lupescu a abordat la FANATIK SHOW, pe Look TV situaţia calificării naţionalei la EURO 2016. Directorul tehnic al UEFA este de părere că singura întrebare pe care ar trebui să şi-o pună tricolorii este ce vor face în Franţa, pentru că se vor califica cu siguranţă.

“Nu e a fost neapărat o surpriză remiza cu Ungaria, ţinînd cont că a fost un meci echilibrat. Au jucat, au dominat, au avut cîteva ocazii bune de a marca. Am fost egalaţi dintr-o fază fixă. Am pierdut cele două puncte, meciul de acasă trebuie întotdeauna cîştigat. În această seară jucăm cu o echipă omogenă, cu un antrenor dedicat, a reuşit să adune un grup foarte bun, este un tip extrem de pozitiv întotdeauna. Nu trebuie să ne temem de el, trebuie doar să avem respect faţă de ei şi să fim foarte serioşi. Finlanda îi este superioară Ungariei, meciul este mai dificil. Ungurii n-au avut ocazii, am fost surpins de jocul nostru din a doua repriză, mai ales că la început ne-am descurcat bine. Meciurile sînt extrem de echilibrate, chiar dacă avem o grupă accesibilă.

Sănmărtean a dat mult prea puţin pentru echipa naţională, cînd a fost chemat de Răzvan dispărea din joc după 60-70 de minute. Experienţa lui s-a văzut acum în meciul cu maghiarii, iar lipsa lui din această seară este o problemă pentru noi. Poate va intra în repriza a doua şi va fi un atuu. N-ar fi un dezastru să luăm bătaie în această seară, mai sînt meciuri de jucat. Nu sînt favorite în grupa noastră, poate Grecia că a venit de la Campionatul Mondial, dar şi ei au probleme, însă nu avem un favorit clar. Ne calificăm la EURO, nu trebuie să ne facem probleme din această cauză, ceea ce trebuie să ne intereseze pe noi este ce vom face acolo, în Franţa.

lupescu-trimitere

Este important ce doreşte Federaţia, dacă vor ceva pe termen lung sau surt, depinde şi de partea financiară, e greu de spus cine îi va lua locul lui Piţurcă, dacă va pleca. Este greu să găseşti acum un antrenor pentru că cei mai mulţi sînt aflaţi sub contract. Se va dori un antrenor care să poată să ducă această calificare. Iordănescu are experienţă, ar fi benefic pentru fotbalul românesc. L-am întrebat dacă mai are această scînteie în el, de a antrena. Ar fi o variantă excelentă pentru preliminarii, dar nu pe termen lung. Andone este prietenul meu, ar fi o soluţie, cred că este în vacanţă acum. Mircea Lucescu are aceeaşi energie pe care o avea cînd m-a promovat pe mine, nu văd de ce n-ar avea-o şi Iordănescu”, a declarat Lupescu la FANATIK SHOW.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: