Fanatik Show

FINLANDA – ROM NIA 0-2. Balaci la FANATIK SHOW: “Nu ştiu ce a fost în mintea lui Piţi în cazul Sănmărtean!”

FINLANDA - ROM NIA 0-2. Ilie Balaci a abordat la FANATIK SHOW pe Look TV,  subiectul "Sănmărtean", eroul de la Helsinki, cel care i-a oferit ambele assist-uri la reuşitele lui Bogdan Stancu....
15.10.2014 | 17:59
FINLANDA  ROM NIA 02 Balaci la FANATIK SHOW Nu stiu ce a fost in mintea lui Piti in cazul Sanmartean

FINLANDA – ROM NIA 0-2. Ilie Balaci a abordat la FANATIK SHOW pe Look TV,  subiectul “Sănmărtean”, eroul de la Helsinki, cel care i-a oferit ambele assist-uri la reuşitele lui Bogdan Stancu. Fostul fotbalist este de părere că mijlocaşului stelist nu i-au fost recunoscute meritele pe motiv că selecţionerul nu a dorit să se creadă că echipa naţională stă în Sănmărtean.

“Sănmărtean a fost genial în prima repriză a meciului cu Ungaria. Stancu a făcut diferenţa în partida contra Finlandei, însă ambele pase au venit de la Sănmărtean, iar la corner n-ai de unde să ştii dacă a vrut sau nu să-i pună mingea pe cap. Reacţia lui Piţurcă la finalul partidei referitoare la prestaţia lui Sănmărtean cred că se datorează faptului că are aşteptări mult mai mari de la el. Nu ştiu ce a fost în mintea lui, probabil n-a vrut să se creadă că datorită lui s-a cîştigat partida. Însă, mi-e greu să cred că s-ar fi impus dacă n-ar fi fost eliminat Ring. Sănmărtean este cel care l-a făcut să ia al doilea cartonaş galben, dar vina este a fotbalistului finlandez. Eu nu luam vina asupra mea cum a făcut Sănmărtean. Pe el ar trebui să nu-l intereseze dacă este felicitat sau nu de selecţioner, atît timp cît jucătorii s-au strîns în jurul lui şi l-au omagiat”, a declarat Balaci la FANATIK SHOW.

Loading the player…

sanma

FINLANDA – ROM NIA 0-2. De aceeaşi părere este şi Mihai Teja, fostul antrenor al Universităţii Cluj: “Depinde de jucătorii de valoare pe care îi are antrenorul la dispoziţie. N-avea cum să spună în faţa presei că depinde de Sănmărtean, vrea să ţină grupul strîns. Ca antrenor n-ai cum să lauzi un singur jucător după meci. Probabil i s-au acordat meritele în vestiar, alături doar de ceilalţi jucători”, a declarat Mihai Teja.

Loading the player…