Fotbal intern

Fiorentina a răspuns ofertei lui Hagi! Ce se întâmplă cu Ianis

FC Viitorul s-a decis să-l cumpere definitiv pe Ianis Hagi şi a anunţat că este dispusă să plătească 2.000.000 de euro pentru transferul jucătorului în vârstă de 19 ani.
05.01.2018 | 11:36
Fiorentina a răspuns ofertei lui Hagi! Ce se întâmplă cu Ianis
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, care mai are contract cu Fiorentina până în vara anului 2019, a fost vândut de FC Viitorul la gruparea italiană în 2016 tot pentru două milioane de euro, dar nu a reuşit să se impună în Serie A.

Potrivit site-ului firenzeviola.it, Fiorentina consideră că evoluţiile lui Ianis Hagi au crescut de la sosirea la Florenţa, la fel şi valoarea de piaţă a jucătorului, astfel că suma oferită de FC Viitorul nu este suficientă.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi este în Italia pentru a negocia cu Fiorentina

”Fotbal Club Viitorul anunţă public că, în data de 30 Decembrie 2017, a transmis în mod oficial clubului Fiorentina, prin intermediul directorului sportiv, Pantaleo Corvino,  o ofertă de cumpărare definitivă a jucătorului Ianis Hagi, pentru aceeaşi sumă plătită clubului nostru. Din 22 decembrie, acţionarul majoritar al clubului Viitorul, domnul Gheorghe Hagi, se află în Italia pentru a încerca să finalizeze acest transfer”, este comunicatul de ieri de pe site-ul oficial al Viitorului.

Ziariştii toscani sunt convinşi că Hagi senior are o carte importantă de jucat, ceea ce înseamnă o ofertă mai mare decât cele 2 milioane de la un alt club. Şi acesta poate fi chiar echipa unde a cunoscut cele mai mari satisfacţii ca jucător, Galatasaray. Totul s-ar lega, mai ales că acum pe bancă a revenit tocmai antrenorul cu care Hagi a făcut performanţă, luând şi Cupa UEFA, Împăratul Fatih Terim.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri