Fotbal intern

Ianis Hagi, apărat de presă! ”Este un comportament inacceptabil”

Gheorghe Hagi şi directorul general al clubului AC Fiorentina, Panataleo Corvino, au avut un schimb de replici acid în presă după ce Ianis Hagi a fost cedat la FC Viitorul.
14.02.2018 | 09:11
Ianis Hagi, apărat de presă! ”Este un comportament inacceptabil”
ADVERTISEMENT

Presa italiană a sărit în apărarea mijlocaşul român şi consideră că oficialul Fiorentinei s-a despărţit mult prea uşor de un jucător tânăr şi extrem de talentat. Corvino a spus că Ianis Hagi nu a fost luat în calcul de niciun antrenor.

”Directorul general a spus că vânzarea lui Ianis nu este din vina lui, ci a antrenorilor. Un comportament inacceptabil în cazul unui băiat născut în 1998, un talent pur! Conducerea trebuia să aibă ultimul cuvânt, Ianis putea fi împrumutat, dar trebuia protejat! Antrenorii se schimbă, tinerii rămân!”, a scris site-ul firenzeviola.it.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a jucat doar 2 meciuri la Fiorentina

Gheorghe Hagi a lansat un atac la adresa directorul general al clubului AC Fiorentina, Pantaleo Corvino, pe care îl consideră principalul vinovat de faptul că fiul său nu a primit nicio şansă la echipa italiană.

Replica oficialului Fiorentinei a venit imediat, el declarând că Ianis Hagi nu a fost luat în calcul de niciunul dintre antrenorii formaţiei viola, deoarece se grăbea tot timpul. ”L-am vândut pentru că nu era un jucător funcţional pentru Fiorentina”, a spus italianul.

ADVERTISEMENT

Într-un an şi jumătate cât a stat la Fiorentina, Ianis Hagi a prins doar două meciuri pentru echipa mare a toscanilor. El a revenit la FC Viitorul în această iarnă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri