Ianis Hagi, apărat de presă! ”Este un comportament inacceptabil”

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
14/02/2018, 09:11
Ianis Hagi, apărat de presă! ”Este un comportament inacceptabil”

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Presa italiană a sărit în apărarea mijlocaşul român şi consideră că oficialul Fiorentinei s-a despărţit mult prea uşor de un jucător tânăr şi extrem de talentat. Corvino a spus că Ianis Hagi nu a fost luat în calcul de niciun antrenor.

”Directorul general a spus că vânzarea lui Ianis nu este din vina lui, ci a antrenorilor. Un comportament inacceptabil în cazul unui băiat născut în 1998, un talent pur! Conducerea trebuia să aibă ultimul cuvânt, Ianis putea fi împrumutat, dar trebuia protejat! Antrenorii se schimbă, tinerii rămân!”, a scris site-ul firenzeviola.it.

Ianis Hagi a jucat doar 2 meciuri la Fiorentina

Gheorghe Hagi a lansat un atac la adresa directorul general al clubului AC Fiorentina, Pantaleo Corvino, pe care îl consideră principalul vinovat de faptul că fiul său nu a primit nicio şansă la echipa italiană.

Replica oficialului Fiorentinei a venit imediat, el declarând că Ianis Hagi nu a fost luat în calcul de niciunul dintre antrenorii formaţiei viola, deoarece se grăbea tot timpul. ”L-am vândut pentru că nu era un jucător funcţional pentru Fiorentina”, a spus italianul.

Într-un an şi jumătate cât a stat la Fiorentina, Ianis Hagi a prins doar două meciuri pentru echipa mare a toscanilor. El a revenit la FC Viitorul în această iarnă.

Închide ×