Carousel hot news

Steaua ia bani pe Bourceanu: “Îl vor ACUM, nu la vară!”

Alex Bourceanu este dorit imediat de Fiorentina. Directorul sportiv Daniele Prade şi antrenorul Vincenzo Montella au fixat drept obiectiv pentru perioada de mercato hivernal transferul motorului din...
Autor: Sorin Dumitrescu | 09.11.2013 | 14:48
Steaua ia bani pe Bourceanu:
Alex Bourceanu e gata pentru saltul în Serie A, pentru a lucra cu Montella la Fiorentina

Alex Bourceanu este dorit imediat de Fiorentina. Directorul sportiv Daniele Prade şi antrenorul Vincenzo Montella au fixat drept obiectiv pentru perioada de mercato hivernal transferul motorului din linia mediană a Stelei. Site-ul Fichajes.net scrie astăzi că italienii nu vor să mai aştepte pînă la vară, cînd l-ar putea achiziţiona fără nici un efort financiar pe Bourceanu.

Pot lua jumătate din cît valorează jucătorul

Montella consideră că este nevoie încă de acum de serviciile mijlocaşului stelist, pe care-l vede drept unul dintre cei mai buni închizători din fotbalul european, capabil să se integreze rapid în sistemul său de joc. Dacă Bourceanu nu va pleca la vară, ci în ianuarie, atunci şi pentru Steaua s-ar profila o nesperată afacere. În mod normal, Alex Bourceanu, care termină în vară contractul cu Steaua, va intra în ultimele şase luni de contract cu campioana României şi poate negocia lejer pentru ceea ce va face din vară.

 

Omul ideal lîngă Pizzaro!

Dar faptul că Montella îl vede omul ideal la mijloc lîngă Pizzaro şi că l-a cerut să fie transferat în cel mai scurt timp schimbă complet datele problemei. Fiorentina e dispusă să plătească pentru a-l avea imediat la dispoziţie, adică din iarnă, iar preţul lui Bourceanu e undeva între 3 şi 4 milioane de euro. Evident, ştiind că din vară e liber italienii nu vor oferi această sumă, dar cu siguranţă vor propune Stelei să le plătească jumătate. Ori 1,5-2 milioane în conturile roş-albaştrilor ar fi o afacere, în condiţiile în care practic stafful administrativ al bucureştenilor se resemnase cu ideea pierderii jucătorului fără a vedea vreun ban pe el.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!