Fotbal international

Fiorentina este de VÂNZARE. Anunţul a fost făcut de şefii lui Tătăruşanu şi Ianis Hagi!

Familia Della Valle are de gând să vândă clubul Fiorentina din cauza nemulţumirii pe care o arată o parte din fanii grupării ”viola”. Anunţul a fost făcut prin intermediul unui comunicat...
27.06.2017 | 00:01
Fiorentina este de VÂNZARE. Anunţul a fost făcut de şefii lui Tătăruşanu şi Ianis Hagi!
ADVERTISEMENT

Familia Della Valle are de gând să vândă clubul Fiorentina din cauza nemulţumirii pe care o arată o parte din fanii grupării ”viola”. Anunţul a fost făcut prin intermediul unui comunicat emis pe site-ul oficial al echipei lui Tătăruşanu şi Ianis Hagi. 

“Văzând nemulţumirea unei părţi a fanilor, proprietarii ACF Fiorentina anunţă că sunt disponibili să se dea la o parte şi să pună clubul la dispoziţia oricui doreşte să-l achiziţioneze pentru a-l putea conduce aşa cum consideră de cuvinţă.

Acesta este momentul în care cine vrea binele tricoului viola şi consideră că acest club poate fi condus altfel şi cu mai mult succes trebuie să iasă în faţă.

Proprietarii sunt disponibili să primească oferte concrete, bineînţeles doar din partea celor care vor cu adevărat binele tricoului viola şi au seriozitatea şi forţa necesare de a conduce un club cum e Fiorentina”, se arată în comunicatul oficial al familiei Della Valle

ADVERTISEMENT

Diego şi Andrea Della Valle au preluat Fiorentina în anul 2002, după ce echipa a intrat în faliment. Cei doi au pus-o din nou pe picioare, însă fanii sunt de nemulţumiţi de felul în care cei doi gestionează echipa, mai ales că Fiorentina s-a clasat abia pe locul 8 în stagiunea precedentă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri