Cele mai citite

Foto. Fiorentina, gest emoţionant în memoria lui Astori! “Acest tricou va fi mereu al tău”

Fiorentina şi Cagliari, echipe la care a jucat Davide Astori, au luat decizia să retragă tricoul cu numărul 13 purtat de fostul internaţional italian.
06.03.2018 | 12:08

La două zile după dispariţia fulgerătoare a lui Davide Astori, Fiorentina şi Cagliari au anunţat că vor retrage tricoul cu numărul 13 purtat de fostul internaţional italian. Cele două cluburi din Serie A au făcut anunţul pe Twitter. Formaţia viola a postat un mesaj emoţionant şi o fotografie a fotbalistului de 31 de ani.

“Acest tricou va fi mereu al tău”, au scris oficialii clubului Fiorentina. Aceştia au folosit o fotografie a lui Davide Astori din momentul în care a semnat cu formaţia antrenată de Stefano Pioli. “Pentru a onora memoria lui Davide Astori, cluburile Fiorentina şi Cagliari au luat decizia să retragă tricoul cu numărul 13”, au anunţat sarzii.

Fiorentina, mesaj în memoria lui Davide Astori

Fanii Fiorentinei au afişat un banner pe unul dintre zidurile stadionului “Artemio Franchi”. “Ciao capitano”, au scris suporterii formaţiei viola. După tragedia care a lovit clubului toscan, oficialii lui Cagliari au schimbat denumirea contului de Twitter al clubului, care în prezent este “Ciao Davide”. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri