Fotbal international

Gestul de milioane al Fiorentinei pentru familia lui Astori! Ce au decis toscanii după decesul căpitanului

Conducerea grupării toscane a luat o hotărâre cu adevărat extraordinară. A decis să facă un gest superb faţă de familia lui Davide Astori.
05.03.2018 | 18:37
Gestul de milioane al Fiorentinei pentru familia lui Astori Ce au decis toscanii dupa decesul capitanului
ADVERTISEMENT

Drama care s-a produs weekendul trecut în fotbalul italian a avut un efect incredibil în viaţa echipei fanion a provinciei Toscana. Dintr-o dată tifosii au uitat de războiul pe care îl au de multă vreme cu conducerea clubului şi în special cu patronii, familia Della Valle şi de reproşurile aduse jucătorilor pentru evoluţiile lor sub aşteptări.

Dintr-o dată s-a aşternut tăcere peste orice dispute şi durerea a produs o rapidă unire. Pentru că în faţa morţii nimic nu mai poate concura în vreun fel şi fanii violeţilor au îngropat orice secure a războiului chiar la porţile stadionului Artemio Franchi.

ADVERTISEMENT

Cât avea salariul Astori la Fiorentina

Ei şi-au manifestat tristeţea perindîndu-se necontenit la locul unde au depus mormane de flori şi au aprins candele şi lumânări lângă poza căpitanului. Aşa şi-au dovedit iubirea şi regretul pentru dispariţia fulgerătoare a lui Davide Astori.

Şefii clubului au decis însă să facă un gest cu totul special, emoţionant în plan uman, dar prin care familia lui Davide va fi ferită de orice griji foarte mult timp de acum înainte. Soţia sa, Francesca, va putea avea grijă pe deplin de fetiţa lor, în vârstă de numai doi ani, Vittoria,  ca urmare a faptului că va primi până când va înceta şi ea din viaţă, lună de lună, salariul lui Astori. Acesta avea un salariu anual de 1,3 milioane euro net, ceea ce înseamnă puţin mai mult de 100.000 de euro lunar. 

ADVERTISEMENT