Sport

Fiorentina îl vrea pe Alexandru Cicâldău! Suma cerută de Galatasaray în schimbul mijlocașului român

Fiorentina este în căutarea unui mijlocaș, iar Alexandru Cicâldău pare a fi o soluție pentru „alb-violeți”, mai ales că românul a avut evoluții bune la Galatasaray.
13.04.2022 | 22:27
Fiorentina il vrea pe Alexandru Cicaldau Suma ceruta de Galatasaray in schimbul mijlocasului roman
Fiorentina îl vrea pe Alexandru Cicâldău. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fostul jucător al Universității Craiova a avut un sezon în mare parte reușit la Galatasaray, reușind să marcheze goluri, dar să ofere și pase decisive.

Fiorentina îl vrea pe Alexandru Cicâldău

Fiorentina îl urmărește pe Alexandru Cicâldău și îi va face o ofertă lui Galatasaray odată cu începutul perioadei de mercato din vară, după cum anunță jurnaliștii turci de la aksam.tr.

ADVERTISEMENT

Fiorentina vrea să ofere 8.000.000 de euro pentru mijlocașul român, însă turcii nici nu vor să audă de o sumă mai mică de 10.000.000 de euro.

Dorința lui Galatasaray este să-l vândă pe Cicâldău pentru o sumă cuprinsă între 10.000.000 de euro și 12.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Formația „Cimbom” a plătit 6.500.000 de euro către Universitatea Craiova în vară pentru a-l aduce pe Alexandru Cicâldău în Turcia.

  • 24 de ani are Alexandru Cicâldău

Conducerea lui Galatasaray, criticată pentru venirile lui Moruțan și Cicâldău

Levent Tuzemen, comentatorul televiziunii A Sport, a avut o reacție dură la adresa conducerii lui Galatasaray, fiind siderat de faptul că au fost plătite 10.000.000 de euro pentru transferurile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău:

ADVERTISEMENT

„Ar trebui să le fie rușine celor care condamnă Galatasaray! Să le fie rușine celor care au dat 10 milioane de euro pe doi români!”.

Alexandru Cicâldău a jucat 35 de meciuri în toate competițiile pentru Galatasaray, marcând de 5 ori și oferind 4 pase deicisive.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Olimpiu Moruțan a jucat un total de 31 de meciuri pentru Galatasaray, în toate competițiile, reușind să înscrie de 4 ori și oferind 5 pase decisive.

„Cicâldău și Moruțan au contracte pe cinci ani cu Galata. Vedem în vară în funcție de ce-și dorește și Galata. Până atunci ei trebuie să dea sută la sută la fiecare antrenament, la fiecare meci, pentru că de-aia sunt plătiți.

Am luat masa cu ei a doua zi după partida cu Barca, am discutat și le-am zis să stea liniștiți și să se gândească doar la fotbal”, a spus Giovani Becali în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 8.000.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Cicâldău, conform transfermarkt.com
  • 4.300.000 de euro este cota de piață a lui Olimpiu Moruțan, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT