Fotbal international

Fiorentina – Juventus 0-3 în Serie A. Ronaldo, gol din penalty. Video

01.12.2018 | 20:49
Fiorentina  Juventus 03 in Serie A Ronaldo gol din penalty Video

Fiorentina – Juventus Torino s-a jucat sâmbătă, 1 decembrie, în runda cu numărul 14 din Serie A. Campioana Italiei s-a deplasat pe Stadio Artemio Franchi fiind în formă maximă și a reușit să obțină toate cele trei puncte. Bentancur a deschis scorul după o jumătate de oră de joc, Chiellini a făcut 2-0 la jumătatea reprizei secunde, iar Ronaldo a închis tabela de marcaj la 3-0 pentru Juventus din lovitură de la 11 metri. Torinezii ocupă primul loc în Serie A, cu 40 de puncte.


Minutul 79. Ronaldo marchează din penalty pentru 3-0 și ajunge la cota 11 în actualul sezon.


Minutul 69. Chiellini duce scorul la 2-0 pentru campioana Italiei.


Minutul 31. Bentancur deschide scorul pentru Juventus din pasa lui Dybala.


Minutul 1. A început partida Fiorentina – Juventus!


Juventus este lider în Serie A, cu 37 de puncte, la 8 lungimi de undă în fața ocupantei locului secund, Napoli, în timp ce Fiorentina e pe locul 9, cu 18 puncte, la egalitate cu AC Torino și Atalanta. Totodată, “Bătrâna Doamnă” este singura echipă din Europa neînvinsă în deplasare în 2018. Are 13 victorii și 5 egaluri.

Fiorentina – Juventus Live Stream Online pe Digi Sport şi Telekom Sport

Juventus va face deplasarea pe terenul Fiorentinei fără mijlocașii Emre Can și Sami Khedira. În absența lor, Massimiliano Allegri va opta pentru un mijloc format din Blaise Matuidi, Miralem Pjanic și Rodrigo Bentancur. Federico Bernardeschi este și el absent, locul lui urmând să fie luat în teren de Paolo Dybala, pe care tehnicianul nu prea a contat în startul sezonului. La Fiorentina lipsește German Pezzella, iar antrenorul Stefano Pioli ar putea începe meciul cu Federico Chiesa și Giovanni Simeone în centrul apărării, în ciuda formei slabe arătate de cei doi jucători. Partida Fiorentina – Juventus este transmisă de Digi Sport 2 și Telekom Sport 2, sâmbătă, de la ora 19.00.

Fiorentina – Juventus LIVE STREAM ONLINE TV Serie A pe FANATIK.RO

O altă metodă de a urmări meciul în format live video este să accesați site-ul FANATIK.RO. Juventus Torino a câștigat patru din ultimele cinci partide jucate împotriva Fiorentinei, ultimul succes fiind chiar pe Stadio Artemio Franchi, în februarie 2018, cu scorul de 2-0. De partea cealaltă, Fiorentina a primit gol în fiecare din ultimele nouă meciuri jucate împotriva torinezilor și au câștigat doar două din ultimele 19 partide jucate acasă cu Juventus. Se preconizează o nouă victorie a campioanei Italiei, însă aceasta nu va fi obținută ușor.