News

Firicel din ”Las Fierbinţi”, bătut măr în trafic! Cine l-a scos din mâinile agresorului!

Actorul Toma Cuzin a ajuns la spital, după ce a fost agresat în trafic!
24.03.2018 | 14:29
Firicel din Las Fierbinti batut mar in trafic Cine la scos din mainile agresorului
ADVERTISEMENT

Ghinionul se ţine de actorul care dă viaţă personajului Firicel, din serialul Las Fierbinţi! După ce a avut probleme cu băncile, după ce a avut probleme cu drepturile de autor şi a mai fost şi prins cu droguri, actorul Toma Cuzin a ajuns şi la spital, după un banal accident rutier.

Toma Cuzin a fost agresat în trafic, după o banală tamponare. Cazul s-a transformat într-o adevărată poveste, după ce şoferul agresiv s-a dovedit a nu avea permis de conducere, ba, mai mult, a vândut maşina imediat după incident!

ADVERTISEMENT

Firicel, scos din mâinile bătăuşului de un poliţist aflat în timpul liber

Accidentul a avut loc anul trecut, dar de-abia acum a fost condamnat agresorul actorului. Acesta a primit un an şi jumătate de închisoare cu suspendare. Întreaga agresiune a avut loc sub ochii soţiei actorului, iar informatiile provin chiar din motivarea sentinţei. Actorul a fost scos din mâinile bătăuşului de un poliţist aflat în timpul liber, care s-a legitimat. La vederea legitimaţiei, agresorul s-a urcat în maşină şi a fugit. Actorul a avut nevoie de 4-5 zile de spitalizare, dar ghinionist din fire, Firicel nu s-a ales cu nici un fel de despăgubire pentru că s-a constituit prea târziu în parte civilă.