Life

Firicel din Las Fierbinți, condamnat la un an de închisoare! Toma Cuzin a condus fără permis sub influența substanțelor interzise

Toma Cuzin, simpaticul Firicel din Las Fierbinți, a fost condamnat la un an de închisoare pentru că a condus o mașină, fără permis și sub influența unor substanțe interzise.
14.11.2022 | 15:24
Firicel din Las Fierbinti condamnat la un an de inchisoare Toma Cuzin a condus fara permis sub influenta substantelor interzise
Firicel din Las Fierbinți nu are de ce să zâmbească! Toma Cuzin a fost condamnat la închisoare / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Toma Cuzin, unul dintre cei mai apreciați actori din România, interpretul lui Firicel din las Fierbinți, a fost găsit vinovat de magistrați pentru că a condus, fără permis, sub influența substanțelor interzise. ;ai mult, actorul nu este la prima greșeală pe care actorul o face, la volan.

Firicel din Las Fierbinți, condamnat la închisoare! Toma Cuzin, găsit vinovat în trei spețe

Toma Cuzin, actorul care îi dă viață lui Firicel din Las Fierbinți, are mari probleme cu legea. De-a lungul ultimilor ani, el a fost surprins, în mai multe rânduri, la volan, deși nu avea voie să conducă mașina.

ADVERTISEMENT

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 din București au decis să îl condamne, pentru infracțiunile pe care le-a comis la un an de închisoare. Sentința nu etse una definitivă, iatr condamnarea este una cu amânare, nu una executorie.

”Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul TOMA CUZIN (…), a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 30.05.2018).

ADVERTISEMENT

Constată că nu este necesară aplicarea pedepsei complementare. Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data 20.11.2018). (…)

Stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzute de art. 336 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 20.11.2018). (…)

ADVERTISEMENT

Contopeşte cele trei pedepse principale aplicate inculpatului prin prezenta hotărâre şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea (8 luni), la care va adăuga sporul de o treime totalul celorlalte pedepse (1/3 din (6 luni + 6 luni)), în total pedeapsa de 1 an închisoare”, se arată în minuta instanței.

Ce trebuie să facă Toma Cuzin ca să stea departe de pușcărie

Pe lângă pedeapsa, amânată, de un an de pușcărie, Toma Cuzin va fi nevoit să îndeplinească o serie de condiții pentru a nu ajunge la închisoare.

ADVERTISEMENT

”Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;

c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă”, se mai arată în sentință.

Pe lângă toate acestea, Firicel din las Fierbinți va trebui să achite și plata cheltuielilor judiciare, totalul ridicându-se la suma de 1.200 de lei.

Toma Cuzin, probleme serioase cu legea

Toma Cuzin nu este la primele sale înfățișări în fața instanțelor de judecată. De-a lungul timpului, actorul care îl interpretează pe Firicel în Las Fierbinți a fost dus în fața judecătorilor și a fost cercetat penal și pentru alte infracțiuni.

Mai exact, acum aproape trei ani, Toma Cuzin a fost ”iertat” de procurori pentru că ar fi deținut droguri de risc în vederea consumului, oamenii legii luând totuși decizia să renunțe la urmărirea penală în acest caz.

De altfel, și în 2007, TOma Cuzin se număra printre cei câțiva tineri care, la malul mării, erau săltați de lucrătorii BCCO, prins în flagrant cu stupefiante, drogurile enumerate, la acea vreme, fiind hașiș și marijuana.

ADVERTISEMENT