Life

Firicel din Las Fierbinți își deschide pensiune în localitatea natală! De ce a luat Toma Cuzin această decizie: „Mă gândesc să închiriez frumosul”

Toma Cuzin, actorul cunoscut pentru interpretarea rolului lui Firicel din Las Fierbinți, a decis să își deschidă o afacere! Acesta plănuiește să facă o pensiune în localitatea natală.
11.06.2022 | 18:12
Firicel din Las Fierbinti isi deschide pensiune in localitatea natala De ce a luat Toma Cuzin aceasta decizie Ma gandesc sa inchiriez frumosul
Firicel din Las Fierbinți își deschide pensiune în localitatea natală. Foto: Facebook / Las Fierbinți
ADVERTISEMENT

Toma Cuzin, cunoscut pentru rolul său din serialul Las Fierbinți, vrea să deschidă o pensiune în satul natal.

Toma Cuzin vrea să deschidă o pensiune

Actorul plănuiește să deschidă o pensiune în comuna Peștișani din județul Gorj. Într-unul dintre satele acesteia a copilărit și cel devenit faimos pentru rolul său din Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT

Toma Cuzin revine des în locurile natale, iar de această dată a declarat pentru Pandurul că plăuiește să deschidă o pensiune.

Mai mult, actorul a dezvăluit că are o casa în satul Boroșteni, dar și mai multe terenuri. Aproape de el stă și fratele actorului, la o distanță de două case.

ADVERTISEMENT

„Mă gândesc să deschid o pensiune. Mă gândesc să închiriez frumosul. Să păstrez lucruri frumoase și să închiriez. Am o căsuță în Boroșteni și terenuri.

Și eu și fratele meu care locuiește două case mai sus”, a declarat el pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Firicel este cetățean de onoare în comuna natală

Primarul din Peștișani este foarte fericit pentru că Toma Cuzin plănuiește să investească în turism, deoarece dorește să deschidă o pensiune.

Comuna natală a lui Firicel din Las Fierbinți este o stațiune turistică, iar primarul a spus că Firicel a participat mereu la diversele evenimente organizate acolo.

ADVERTISEMENT

„Cuzin vrea să investească și în turism. Vrea să-și dezvolte o mică afacere aici. Beneficiem toți de faptul că avem statut de stațiune turistică de interes local.

Manifestările pe care le-am avut de-a lungul timpului, care au fost de calitate, ne-au ajutat să obținem statutul de stațiune turistică, iar el a fost în permanență alături de tine la evenimentele la care l-am invitat”, a spus primarul Cosmin Pigui.

Toma Cuzin este cetățean de onoare al localității în care s-a născut și mereu participă la evenimentele la care este invitat.

„A lăsat totul și a venit la Peștișani. După cum bine știți, i-am acordat și titlul de cetățean de onoare al comunei Peștișani”, a mai declarat el.

ADVERTISEMENT