News

„Firicel” din „Las Fierbinți” și soția, în fața judecătorilor

10.08.2020 | 15:03
Firicel din Las Fierbinti si sotia in fata judecatorilor
ADVERTISEMENT

După patru ani de „lupte seculare”, Cuzin Toma a obținut o victorie importantă împotriva Centrului Român pentru Administrarea Dreptului Artiştilor Interpreţi (CREDIDAM). Deși inițial magistrații dăduseră câștig de cauză unității bancare, iată că lucrurile s-au schimbat radical.

Dosarul se reia, practic de la zero, ca urmare a celei mai recente decizii pronunțate de Curtea de Apel București, iar actorul care îi dă viață lui Firicel în serialul Las Fierbinți poate răsufla ușurat, cel puțin pentru moment.

ADVERTISEMENT

Nu de alta, dar miza este imensă: jumătate de milion de euro, bani pe care CREDIDAM ar fi obligată să-i achite în cazul unei sentințe definitive. Asta în timp ce banca încearcă să-l execute silit de ani întregi pentru niște sume modice.

Toma Cuzin, o primă victorie în procesul cu CREDIDAM. Dosarul se rejudecă

Admite recursul declarat de recurenţii-pârâţi TOMA CUZIN şi TOMA CRISTINA în contradictoriu cu intimata-reclamantă … S.A. împotriva încheierii din 05.11.2018 şi Deciziei civile nr. 5088/19 noiembrie 2018 pronunţate de Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI-a Civilă în dosarul nr. 23622/301/2016. Casează hotărârile recurate şi trimite cauza spre rejudecare instanţei de apel. Definitivă”, se arată în hotărârea judecătorească.

ADVERTISEMENT

Admite cererea. Obligă pârâta (CREDIDAM -n.r.) să plătească reclamantului (Cuzin Toma – n.r.) suma de 2.025.000 lei reprezentând remuneraţie, la care se va calcula dobândă legală.

Obligă pârâta să plătească reclamantului cu titlu de cheltuieli de judecată suma de 3.500 lei reprezentând onorariu avocat. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, urmând ca cererea de apel să fie depusă la Tribunalul Bucureşti”, au mai transmis judecătorii”.

ADVERTISEMENT

A fost acuzat de trafic de droguri. Ce a decis până la urmă DIICOT

Firicel, așa cum este cunoscut publicului larg, a ajuns în fața instanței și în trei dosare în care era acuzat de trafic de droguri, după ce procurorii DIICOT au găsit asupra sa cannabis și grindere. Până la urmă, a scăpat de acuzații, pe motiv că „nu există interes public în urmărirea în continuare a numitului Toma Cuzin”.

În urmă raziilor efectuate în noaptea de sâmbătă spre duminică, în stațiunile de pe litoral, lucrătorii BCCO au prins în flagrant opt turiști care aveau asupra lor stupefiante pentru consumul propriu, printre ei numărându-se și un actor al Media Pro Pictures.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Cuzin Toma, în vârstă de 30 de ani, din București, care deținea împreună cu A.M.D., o studentă în vârstă de 22 de ani, trei grame de hașiș și un gram de marijuana procurate de la un traficant din capitală. Cei doi au fost surprinși de oamenii legii în jurul orelor 4.00, în zona clubului „Expirat”, din stațiunea Vama Veche”, scria ziarul Telegraf, pe 15 august 2007.

ADVERTISEMENT