Life

Firicel din Las Fierbinţi, surprins pe plajă alături de o altă femeie. Prima reacţie a vedetei Pro TV

Firicel din Las Fierbinți a fost surprins pe plajă alături de o altă femeie. Actorul Cuzin Toma a avut prima reacție și a explicat cum stau, de fapt, lucrurile.
13.07.2022 | 10:26
Firicel din Las Fierbinti surprins pe plaja alaturi de o alta femeie Prima reactie a vedetei Pro TV
Firicel din Las Fierbinţi, surprins pe plajă alături de o altă femeie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Weekend-ul trecut, Cuzin Toma, interpretul lui Firicel în serialul de comedie Las Fierbinți, a fost surprins pe plajă alături de o altă femeie. Actorul a fost în compania a trei tinere, dar de una dintre acestea a părut mai apropiat.

Firicel din Las Fierbinți a fost surprins pe plajă alături de o altă femeie

Actorul din serialul difuzat la Pro TV și-a făcut apariția pe plajă, la festivalul Neversea, acolo unde se afla în compania unei femei de care părea destul de apropiat.

ADVERTISEMENT

Cuzin Toma a fost fotografiat pe plajă alături de bruneta misterioasă care l-a însoțit.

În urmă cu câțiva ani, actorul i-ar fi fost infidel soției, așa că fanii s-au întrebat dacă nu cumva istoria se repetă, din moment ce partenera sa de viață nu era și ea pe plajă. Vedeta de la Pro TV a discutat cu tânăra de lângă el, separat de ceilalți.

Cuzin Toma a reacționat și a lămurit misterul. Actorul a spus că femeia respectivă este o bună prietenă cu care are o relație profesională. Totodată, este partenera sa în cadrul asociației pe care o conduce.

ADVERTISEMENT

“Respectiva domnișoară este o bună prietenă. Avem o relație profesională. Ea este partenera mea în cadrul Asociației CUZIN TOMA – Dacă eu pot, poţi şi tu’.”, a declarat Cuzin Toma pentru cancan.ro, acolo unde pot fi văzute mai multe imagini cu cei doi.

În 2016, Cuzin Toma a fost fotografiat înșelându-și soția cu jurnalista Ioana Popescu. Bruneta era și ea într-o relație la momentul respectiv. Actorul din Las Fierbinți și soția sa se pare că au trecut peste acest moment.

ADVERTISEMENT

Cine este soția lui Cuzin Toma

Cuzin Toma este căsătorit de ani buni cu Cristina, care lucrează ca artist plastic. Au împreună doi copii, un băiat, Niodim, și o fată, Meda.

Actorul de la Pro TV a cunoscut-o pe actuala soție atunci când avea doar 16 ani. La vremea respectivă, Cristina nu s-ar fi uitat la el, după cum a declarat Cuzin Toma acum câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Femeia l-a cucerit imediat pe îndrăgitul actor, iar de atunci nu a mai avut ochi pentru altcineva. El lucra ca miner în tinerețe, iar ea provine dintr-o familie de artiști.

Cu toate acestea, a fost acceptat de familia partenerei sale de viață.

“Eu eram miner şi intrasem într-o familie de artişti, de oameni de cultură, mama ei era profesoară, tatăl ei era inginer, iar ea, artistă. Îţi dai seama cum eram eu… La întâlnirile cu ei nu trebuia să se vadă şi să se simtă…

Cumva, am reuşit să-i păcălesc până n-a mai fost nevoie să mă prefac în faţa lor. Ei m-au plăcut oricum, am avut o relaţie foarte bună.”, a povestit actorul în 2017, în cadrul unui interviu pentru Adevărul.

ADVERTISEMENT