Sporturi

Firicel Tomai, fostul antrenor al Simonei, ”înțepături” pentru Darren Cahill: ”Când dă de greu, ştie să se dea la o parte!” EXCLUSIV

04.10.2019 | 15:49
Firicel Tomai fostul antrenor al Simonei intepaturi pentru Darren Cahill Cand da de greu stie sa se dea la o parte EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al Simonei Halep, Firicel Tomai, l-a ”înțepat” pe Darren Cahill într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK. Tehnicianul care s-a consacrat alături de Victor Hănescu consideră că australianul știe să se facă plăcut în fața campioanei de la Roland Garros și Wimbledon.

Firicel Tomai, ”înțepături” pentru Darren Cahill: ”Când e bine mai vine înapoi”

”Cahill ştie să se facă plăcut, ştie să stea. Când dă de greu, ştie să se dea la o parte, când e bine mai vine înapoi. Ştie să jongleze cu chestiile astea, are bani, e plătit şi de televiziuni, are contracte”, l-a ”înțepat” Firicel Tomai pe Darren Cahill, care va reveni în staful Simonei Halep începând cu anul 2020, după un sezon în care au încetat colaborarea.

ADVERTISEMENT

”Românii îţi cam spun ce trebuie să faci, jucătorii când ajung sus, nu prea mai suportă lucrul ăsta. Nu le place să le spui să nu uite de unde au plecat şi atunci îşi angajează o persoană care să fie un ‘yes man’, să le facă un pic pe plac şi nici să nu se implice prea tare nici pe acasă. Adică să rămână la nivelul ăla de imagine”, a mai spus Tomai în interviul pentru FANATIK.

Simona Halep și Darren Cahill după victoria de la Roland Garros 2018

Firicel Tomai explică relația rece dintre Halep și Cîrstea

În interviul acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Firicel Tomai a vorbit despre durerile de spate ale Simonei Halep, dar și despre relația rece dintre cea mai bună jucătoare a României și Sorana Cîrstea. Antrenorul a mai dezvăluit că Victor Hănescu a avut probleme cu inima care l-au împiedicat să progreseze mai mult în carieră.

ADVERTISEMENT

“Exista demult, de la junioare această relaţie rece. Chiar la un meci challenger de aici, de la Bucureşti, unde Simona a fost aproape să o bată pe Sorana, au şi apărut discuţii după meci. Niciuna nu voia să piardă, mai ales că atunci Sorana juca puţin mai bine ca Simona, fiind puţin mai mare. Sorana nu concepe să piardă, Simona voia să vină tare din spate să audă lumea de ea, a fost o dispută aprigă. Dar nu doar între cele două, între toate fetele. Când Simona a început să se antreneze şi să urce în clasamentul WTA, toţi antrenorii erau uimiţi de evoluţia ei şi o priveau ca pe cineva pe nepusă masă. Simţeam şi eu această distanţă”, a declarat Firicel Tomai pentru FANATIK.