News

Firmele lui Dan Șucu înregistrează un profit uriaș. Căsătorit cu o fostă prezentatoare tv, omul de afaceri e jurat la ”Imperiul leilor”

La 58 de ani, Dan Șucu deține un brand cunoscut în lumea producătorilor de mobilă și o avere considerabilă. Omul de afaceri este și jurat într-o emisiune tv, acolo unde vânează cele mai bune idei de business.
17.04.2022 | 10:00
Firmele lui Dan Sucu inregistreaza un profit urias Casatorit cu o fosta prezentatoare tv omul de afaceri e jurat la Imperiul leilor
Căsătorit cu fosta prezentatoare tv Diana Lăscărescu, Dan Șucu conduce un grup de firme cu cifre fabuloase
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri Dan Șucu (58 de ani) este un nume consacrat în viața publică autohtonă. După ce a pus pe picioare un puternic grup de firme care activează în domeniul producătorilor de mobilă, care înregistrează cifre impresionante, Dan Șucu a ales să-și dovedească abilitățile în business și prin participarea la emisiunea ”Imperiul leilor”, de la PRO TV, unde este jurat.

Dan Șucu a încercat prima dată să facă bani din vânzarea fructelor și hainelor aduse din Turcia

”Am plecat la drum cu gândul de a-mi face o afacere din care să-mi pot întreţine familia. Voiam să fiu un tată şi un soţ responsabil şi respectat în casa mea”, recunoștea Dan Șucu, întrebat despre începuturile carierei. Inițial, Șucu încercase să facă bani cu afaceri cu fructe și haine aduse din Turcia, dar a renunțat repede, deși profitul era semnificativ.

ADVERTISEMENT

Apoi, până se se lanseze în afaceri în lumea mobilei, Dan Șucu a înregistrat un eșec sever din postura de partener într-o firmă imobiliară din București. Dar actualul milionar a crezut că are ceva de spus și după acea paranteză nefericită, așa că nu a renunțat la visul de a deveni un antreprenor de succes.

Compania condusă de Dan Şucu a ajuns în 2022 să deţină 26 de hypermarketuri şi magazine de mobilă în România, dar şi peste graniţă. Are 8 fabrici care creează produse pentru magazinele sale şi 2.300 de angajaţi, În total, cifra de afaceri a firmelor lui Dan Șucu se ridică astăzi la suma de 200 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Cifre record pentru firmele controlate de Dan Șucu, jurat la ”Imperiul leilor”

De exemplu, potrivit FANATIK, societatea pe care operează Mobexpert Băneasa a înregistrat o cifră de afaceri impresionantă în ultimul an fiscal, adică 139.511.127 lei. Și profitul a fost unul pe măsură, potrivit datelor existente la Registrul Comerțului: 28.247.430 lei.

Pe plan personal, Dan Șucu și-a împărțit viața între două mari iubiri. Prima a fost Diana, pe care a cunoscut-o în 1985, la Poiana Brașov, pe când erau studenți. Căsnicia lor, demarată un an mai târziu, a durat până în 2004, când s-a pronunțat și cel mai scump divorț înregistrat în acei ani.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu are două căsnicii la activ și este tatăl a patru copii

”Nu am ştiut să ne împărtăşim problemele unul altuia.. Din păcate, vieţile noastre personale şi profesionale au fost foarte strâns împletite, eram parteneri în 18 firme, iar atunci când Dan s-a hotărât să plece de acasă, mi-a cerut să plec şi din companie.

Nu ştiam nici ce e ăla divorţ, dar să renunţ şi la companie. În acel moment a trebuit să facem o analiză a firmelor şi astfel am descoperit lucruri care m-au făcut să nu mai am încredere în partenerul meu şi nici respect pentru ceea ce a făcut.

ADVERTISEMENT

Am simţit că Dan premeditase de ceva timp să plece de acasă, nu neapărat pentru a-şi face o altă relaţie, deşi o avea deja de doi ani, ci mai mult ca să rămână singur în companie şi să îşi aroge toate drepturile şi toate beneficiile a ceea ce construiserăm noi, împreună, în 12 ani de firmă”, declara Camelia Șucu după despărțire.

Apoi, în 2007, chiar de ziua lui, Dan Șucu și-a refăcut viața alături de o fostă prezentatoare tv, Diana Lăscărache, cu care alcătuiește și astăzi un cuplu solid. Din prima căsnicie, cunoscutul om de afaceri are două fete, Ioana și Cristina, iar din căsătoria cu Diana mai are doi băieți, Dan Matei și Petru Andrei Cristian.

ADVERTISEMENT