Firmino a fost surprins în ipostaze tandre pe un iaht de lux în Ibiza. Galerie foto

Claudia Mîţoi    Claudiu Surmei   
in Fotbal international
16/05/2018, 13:12
Firmino a fost surprins în ipostaze tandre pe un iaht de lux în Ibiza. Galerie foto GALERIE FOTO
Robert Firmino va juca în finala CL Real - Liverpool

Firmino a fost surprins în ipostaze tandre pe un iaht de lux. Starul brazilian se afla împreună cu soţia sa în vacanţă în Ibiza, unde se relaxau înaintea finalei Champions League Real Madrid – Liverpool.

Atacantul lui Liverpool a fost zărit la bordul unui iaht luxos purtând o pereche de pantaloni scurţi de culoare roz şi o şapcă pe cap. Alături de el se afla frumoasa lui soţie, Larissa. Cei doi păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt. Au glumit, au râs şi s-au bucurat de cele 22 de grade Celsius.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Robert Firmino și soţia lui,Larissa
Robert Firmino și Larissa au fost surprinși în ipostaze tandre

Papparazzi au reuşit să îi surprindă pe cei doi în ipostaze tandre, mai precis în timp ce se sărutau. Firmino s-a bucurat de vremea frumoasă şi s-a plimbat pe mare cu un ski-jet. El a primit liber de la Jurgen Klopp pentru a se relaxa înaintea finalei Champions League.

Firmino pe ski-jet
Firmino s-a bucurat de timpul liber pe un ski-jet

Firmino are un stil vestimentar excentric

Robert Firmino a surprins pe toată lumea când s-a afişat în public purtând un bling-bling inscripţionat cu numele lui. Brazilianul este cunoscut pentru ţinutele excentrice, iar mulţi spun că ar avea cel mai bizar stil vestimentar din Premier League. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

50 de goluri şi 39 de pase de gol a dat Firmino pentru Liverpool în 143 de meciuri

Închide ×